Ușor pentru a obține carduri de credit

Ușor pentru a obține carduri de creditCeea ce trebuie să ținem minte când vine vorba de alegerea unui împrumut nesemnat. Cum să se evite riscurile de credit prea accesibile și ceea ce înseamnă de fapt “nedocumentat”.

De ce e bine să eviți un împrumut nesemnat? Din două motive, a se vedea mai jos, pe scurt și în clar.De ce bănci de credit supuse aprobării

Există două tipuri de credite care nu sunt contabilizate: cele care sunt foarte scumpe și cele care nu sunt deloc. Cele mai scumpe sunt, după cum este probabil ușor de ghicit, non-bancherii până la salariu. Cele care nu sunt înregistrate, dar nu sunt credite bancare cu controale directe.

Astea sunt controale directe? Băncile pot verifica aproape orice fără a cere nimic altceva decât o copie a cardului de raport. 

Caută biroul de credit să vadă dacă ai datorii la celelalte împrumuturi

Caută biroul de credit să vadă dacă ai datorii la celelalte împrumuturiAici puteți vedea dacă ați avut plăți întârziate în ultimii patru ani. Se uită la ANAF să-și vadă salariul lunar. Acest lucru arată nu numai cât de mult este astăzi, dar, de asemenea, cât de mult ai fost plătit cu mult timp în urmă. Pentru cei care doresc să ia un împrumut bancar anonim pe fugă, doar cred, tot ce merită este timp.

Faptul că nu sunt înregistrate în bănci nu înseamnă că pot împrumuta dacă nu au venit, nici că pot cere credite de mii de euro, chiar dacă câștigă minim. Apropo, Cine Vrea Salariul Minim? Ți-am dat link, vino și vezi cum poți obține un împrumut dacă ești plătit prost.

Riscuri de Credit negarantate

Riscuri de Credit negarantateAm continuat să evităm riscul liniei de credit. Băncile sau non-băncile, împrumuturile ușor de obținut pot fi periculoase. Cel mai mare pericol este că sunt foarte greu de găsit. Prea mulți oameni împrumută pentru că sunt ușor de obținut, și chiar vor ceva. Ceva de care s-ar putea să nu ai nevoie. Dacă ar fi să renunți la credite acum 10-15 ani, mergând și umblând cu hârtii până când viața ta s-ar înfuria, am putea fi mai economici. Dacă chiar ai nevoie de bani pentru ceva serios, fugi.Un alt pericol este că nimeni nu citește prea mult. Ai termenii, contractul, anexele. Când ai fost transportă documente bancare în bancă, ai fost de mers pe jos în jurul cu noi documente. Ei au mers întotdeauna acasă cu oferte, oferte, termene. Te-ai duce acasă, te-ai uita. Oamenii tăi s-au uitat în jur și au cerut cuiva ceva de băut.

Ce faci? Deschide telefonul sau computerul, caută, găsește o ofertă imediat. Completați cererea și vă spune că în două ore, veți fi transferat banii. Cine mai citește încă 10 pagini? Click trimite…

Pentru ce? Un iPhone? Un TV inteligent de înaltă definiție? Bun și bun, și nu este pentru noi să judece ceea ce un om cumpără. Dar mereu spunem să ai grijă, Omule, te-ar putea ucide. Ce vei face când vei semna și vei plăti de trei ori mai mult decât ai împrumutat? Și astfel, cu acest minunat credit nesemnat. E periculos. Nu e o glumă.

Ce este credit fără acte?

Am făcut un fel de făcut. Acest lucru înseamnă că efectuați toate controalele care au fost întotdeauna efectuate. Salariu, alte datorii,întârziere. Doar că, cu tehnologia, ne-am confruntat. Acum este pe internet, de asemenea, face telefonul, băncile și IFNs pentru a lua datele pe tine singur.

Apropo, nu-ți face griji, trebuie să semnezi ca să fii de acord să-ți vezi situația. E adevărat, dacă nu semnezi, nici măcar nu poți primi credit. Semnează tu, bine? Dacă nu semnezi, vei fi ușurat. Doar dacă nu ai probleme sau ceva important de luat. Dar nu mai funcționează. Ce este un card de credit fără acte? Un împrumut ca orice împrumut, doar mai rapid și mai ușor de luat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here