Trebuia să știi înainte să ceri un împrumut personal

Trebuia să știi înainte să ceri un împrumut personalÎmprumuturile personale sunt o alegere convenabilă atunci când aveți nevoie de bani în ein aber precis. Există multe motive pentru care acest lucru este gata nützlich pentru tine: von achiziționarea de aparate și mobilier pentru a acoperi cheltuielile neprevăzute. Spre deosebire de o ipotecă, welche Art von Preis este ușor de erhalten, das ist, wo es cere de la o bancă sau o instituție financiară nebancară (NFI). Deși băncile sunt considerate referință ein Punkt atunci când aveți nevoie de asistență financiară, bei der Wahrnehmung von IFN cu privire la schimbare.

Prin informarea și descoperirea avantajelor și dezavantajelor, oamenii încetează să creadă că instituțiile financiare nicht banking sunt “vârfuri”. Numărul de persoane care solicită împrumuturi personale a crescut considerabil în ultimii ani, iar împrumuturile acordate de GENANNT sunt atractive, deoarece au o rată fixă, cerințele de eligibilitate pentru un împrumut sunt minime, și adesea nu există prezență fizică în ein ORT für Sie sonst fiind nah online. Există companii ca Ozean von Krediten, moară care să faciliteze procesul de obținere de credit on-line doar cu o identitate valabil și clienții pot folosi Banii, puțin timp după ce a primit un răspuns pozitiv.  

Trebuia să știi înainte să primești un împrumut personal

Trebuia să știi înainte să primești un împrumut personalDacă vă gândiți să faceți un împrumut personal, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare: ce este un împrumut personal?

Împrumuturi pentru persoane cu nevoi speciale aber es ist ein Preis für eine Klammer fix, dass te întorci plăți lunare, plus dobânda. După ce ați plătit Preis complet contul este închis, și dacă aveți nevoie de mai mulți bani, aveți nevoie pentru a cere noi hoch.

A se vedea, de asemenea, ofertele IFN

Băncile sunt, probabil, primele instituții care vin în minte atunci când clamp-to-do, mor Kosten kann. Cu toate acestea, există, de asemenea, GENANNT, care oferă împrumuturi foarte avantajoase cu minim D Aufwand, trebuie să pună în. NFI-instituții financiare nebancare – sunt organizații care nu au statutul de bancă, dar pot oferi condiții avantajoase, uneori cu rate și comisioane mai mici decât băncile pentru același tip de zertifiziert. În plus, IWF FinTech sunt utile, deoarece acestea au o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a aplica pentru, și de a aproba împrumuturi online. Este wichtig să nu plece cu idei preconcepute atunci când vine vorba de un împrumut-IFN, dar să fie bine informat și să știe ce sumă totală veți plăti la sfârșitul anului. Totalul împrumuturilor acordate de instituțiile financiare băncilor nicht persoanelor fizice a ajuns la 3,2 miliarde Ron în octombrie 2018, cu o valoare medie a împrumutului de aproximativ 7 000 de Euro.

A se vedea modul în care creditul este calculat

A se vedea modul în care creditul este calculatIa o decizie, în funcție de nevoile dumneavoastră, și doar după o analiză în profunzime pe următoarele Aspekte: DAE( dobânda anuală efectivă), mor de Artă d’intéret (fixă sau variabilă), entwickeln, geben Sie die Referenz (EURIBOR pentru creditele în Euro sau ROBOR pentru creditele în usd) alte costuri sau Kommissionen, perioada de rambursare.

Atenție la interese

Dobânzile și alte cheltuieli pot face diferența între wichtig, în totalul plătit pentru împrumutul eine. Ratele dobânzilor variază în general de la 5% la 36%, în funcție de creditor. În general, cu cât perioada de rambursare este mai mare, cu atât plătiți mai mult. Creditorii es werden ‘s, cum ar fi creditul Ocean’ s, permițând rambursarea unui împrumut de 3 rate și puteți face o simulare a sumei lunare de care aveți nevoie pentru a rambursa folosind un calculator de împrumut personal. Pentru unii, die wir scapă de faptul că unii creditori percepe taxe pentru procesarea împrumutului care sunt stabilite sau pot varia (de exemplu. procent din suma împrumutată). De asemenea, amintiți-vă că penalitățile sunt adăugate la tine dacă nu plătiți fiecare rată pe oră.

Nu neglijați scorul dvs. de credit bei

Creditul tău einem are un mare impact asupra împrumutului tău personal. Din moment ce nu aveți nevoie de o garanție pentru das erhalten eines Preises, creditorul ist michis-on-dvs. “reputație” cât de bun ești. În funcție de instituția pentru care solicitați, vă puteți aștepta la rate mari ale dobânzii dacă scorul dvs. mediu este sau scăzut. Desigur, creditul online numai cu newsletter poate fi o opțiune ausgezeichnete, atunci când aveți nevoie de bani de la orice Dringlichkeit. Cu toate acestea, există mai mulți factori să ia în considerare înainte de a decide care Credit Typ este potrivit pentru tine. Cel mai wichtig lucru este de a se simți confortabil cu ratele și sumele pe care trebuie să le plătească, astfel încât să wir te simți nu copleșit, a subliniat el, înșelat de taxele și dobânda aveți este wirklich interesant de plătit.

Ce este un împrumut personal?

Pe scurt, este un împrumut contractat de o persoană fizică cu o instituție bancară sau non-bancară pentru a satisface nevoile personale. Aceasta se acordă în general pe baza unor criterii precum venitul, istoricul ocupării forței de muncă, capacitatea de rambursare etc. spre deosebire de împrumuturile pentru locuințe sau pentru Automobile, împrumuturile personale nu sunt legate de anumite active. În general, ratele dobânzilor sunt mai mari pentru a fost primul tip de împrumuturi decât pentru apartamente sau autoturisme, deoarece riscul ca instituția de credit va recupera banii este considerat mai mare. Împrumuturi personale, indiferent de instituția cu care a semnat, pot fi folosite pentru orice fel de nevoie financiară de îmbunătățire acasă, căsătorie, vacanță, Bildung, gadget-uri electronice, cheltuieli medicale sau orice alt Dringlichkeit. Adesea, suma împrumutată depinde de venituri și variază în funcție de contractul de muncă (angajat cu normă întreagă, angajat, administrator al zu seinem eigenen Unternehmen, etc.).). Dacă aveți alte împrumuturi, acestea pot afecta, de asemenea, valoarea noului împrumut. Durch multe instituții au, de asemenea, o sumă minimă pentru împrumuturi. Alții,de asemenea, – Hersteller anumite taxe dacă rambursați Sicherheit Preis mai repede. Înainte de a lua o decizie, verificați criteriile costurilor și intereselor instituțiilor financiare mehrere care acordă credite.

Vezi alte articole:

 

Kommentar face o cerere von ready-to-wear

 

Für erhalten credit, puteți aplica pentru tine sau pentru o persoană, care ar trebui să fie în general ist ein Mitglied von family-wife / groß-ei-Eltern. Dacă aveți co-împrumutat, acest lucru înseamnă că dvs. Anwendung von va fi zulässig la o sumă mai mare. Cu toate acestea, luați în considerare faptul că și co-solicitantul trebuie să aibă un istoric de credit bun; în caz contrar, șansele de Erfolg a cererii de credit sunt mici. Documentele necesare pentru un împrumut eine diferă de la o instituție financiară la alta. În ultimii ani, procesul a devenit foarte simplificat și, acum, tu, uns, poți atribui meritul buletinelor, die Tanz în Ihren Anlagen um das hotel zu finden. Pentru unele instituții, cerințele de eligibilitate pot include eine minimum 18 ani, un card valabil pe care puteți colecta venitul lunar ein mindestens venituri lunare, care variază în funcție de instituție, o adresă de e-mail validă, și un număr de telefon de lucru. An der Ocean-Kredit, sprijinim împrumuturile responsabile și încurajăm cererile de credite personale la 3 rate numai în cazul unor circumstanțe neprevăzute sau atunci când ați găsit o super ofertă și nu aveți banii necesari. Gândește-te pe termen lung înainte ca von să-și asume meritele și să analizeze toate faptele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here