Scorul de Credit este baza 2015

Scorul de Credit este baza 2015Cerințele băncilor pentru clienți sunt destul de extinse. Este de remarcat factorii care au prioritate în verificarea înainte de creditare. În primul rând, este capacitatea instituției de credit. Banca o evaluează în principal pe baza informațiilor pe care le verifică Biroul de informații privind creditele (Bik). Registrul colectează date de la milioane de polonezi cu privire la situația rambursării datoriilor, datoriilor și actualității plăților. Băncile consideră că este o sursă necesară de informații atunci când verifică situația financiară a unui client. Pe baza înregistrărilor conținute în BIK, se estimează cât de mult un obiect poate avea încredere într-un anumit client.

Privind BIC, Banca analizează cum a arătat în trecut rambursarea consumatorului, de exemplu împrumuturi bancare, împrumuturi sau împrumuturi imediate. 

Zasięgnie oferă, de asemenea, informații despre posibilele datorii, precum și despre rambursarea întârziată a datoriilor. Toate în toate, poate fi crucial atunci când decide cu privire la un împrumut. În cazul înregistrărilor negative, banca poate respinge cererea de împrumut. Cu toate acestea, dacă situația arată bine pentru consumatorii de bik – calea spre credit va fi mult mai ușoară. Uneori, unele bănci pot primi actualizări zilnice ale datelor în alte registre financiare, cum ar fi, de exemplu, Big (Credit Information Bureau) sau) (Union of Polish banks).

Ce este solvabilitatea cu sinele național?

Ce este solvabilitatea cu sinele național?Băncile se confruntă zilnic cu un profil de client diferit, care se aplică pentru sume diferite de bani în scopuri diferite. Și, deși teoretic oricine poate aplica pentru un împrumut, băncile au un model strict definit al clientului potrivit. Există vreo șansă de a prelua veniturile mici? Ce este solvabilitatea cu sinele național? Să aruncăm o privire.Traducerile publicitare surround astăzi, pe fiecare pagină. Ei ataca de la TV, Radio, Smartphone și ecran de calculator, ajunge pe autobuz, conduce în mașină, așteptați pentru tren și chiar și în timp ce cumpărături. Printre altele, afișarea sectorului financiar este clar vizibilă. Companiile de Credit și băncile au grijă de promovarea adecvată a serviciilor sale, promovându-și produsele în diferite moduri.

Reclamele discutate în textul băncilor indică raportul privind împrumuturile ușor accesibile și împrumuturile bancare. Ca răspuns la așteptările clienților care doresc să primească servicii mai repede, mai ușor și mai convenabil, băncile încearcă să-și simplifice ofertele. De exemplu, ofertele promoționale de credit care necesită RRSO scăzut, oferă credite bancare pentru sume mai mici etc.

Nu e de mirare că un astfel de Text, în plus față de larg răspândită, vă invită să utilizați serviciile diverselor game de clienți ale Băncii. Împrumuturile atrag atenția oamenilor, salarii mari și mici. Cu un statut de proprietate mai mare și mai mică. Oameni cu profesii foarte diferite, sexe diferite, Stare civilă diferită și de vârste diferite. Faptul că teoretic orice adult cu un venit poate veni la bancă.

Ce este solvabilitatea cu sinele național?

Ce este solvabilitatea cu sinele național?Adevărul este că, creditul după revizuirea de către biroul de informații de Credit este un factor important în procesul de obținere a unui împrumut. Cu toate acestea, în cazul unei revizuiri pozitive – BIK-nu este totul. Banca verifică, deoarece situația financiară a consumatorului. Valoarea cheltuielilor lunare și numărul rudelor sunt estimate. În plus, valoarea altor pasive (credite, facturi, prime de asigurare, contribuții la locuințe). Suma acestora va fi comparabilă cu salariile despre care vom informa Banca prin furnizarea de certificate corespunzătoare (de exemplu, tipul contractului, termen).

Prezentarea documentelor relevante, de exemplu, durata serviciului și durata contractului, clarifică imaginea posibilităților financiare ale consumatorului. În acest caz, banca verifică dacă suma solicitată sau altă valoare a împrumutului poate fi pusă la dispoziție pentru aceste încasări (sau predarea NFL anul trecut) și cheltuielile lunare totale. Nu există nici o îndoială că mai mare venitul și mai mică partea din cheltuielile, cu atât mai bine creditul întreg al consumatorului este evaluat.

Deci o persoană care câștigă un salariu minim are șansa de a obține un împrumut? Da, în cazul în care este un împrumut în numerar, și are un rating de credit bun bazat pe intrări în BIK. De asemenea, este necesar să nu existe costuri lunare mari, să se efectueze un salariu lunar pentru rambursarea ipotecii. Valoarea lor va fi, desigur, relativ scăzută, ceea ce va afecta o sumă relativ mică a împrumutului. Cu toate acestea, faptul este că o persoană care câștigă cea mai mică autostradă poate obține un împrumut bancar.

Ce solvabilitate cu cea mai națională estimată sumă a creditului

După cum s-a menționat mai sus, condițiile necesare pentru o persoană care câștigă cea mai mică autostradă, condiții bune de primire în BIC, precum și costuri lunare scăzute pentru a plăti rambursarea împrumutului ipotecar. În plus, veniturile trebuie obținute dintr-o sursă legitimă cu durata corespunzătoare a contractului. Prin urmare, dacă există posibilitatea de a obține un împrumut, la ce sumă și la ce parametri vă puteți aștepta?

Aici va fi dificil să dăm un exemplu care este serios pentru fiecare consumator. La urma urmei, cei care câștigă salariul minim național (2019-2250 ruble/1634 Zloty, NET1) vor avea cheltuieli lunare diferite și alte datorii. Acest grup este, de asemenea, divers în ceea ce privește membrii familiei, starea civilă și alți factori similari. În exemplu, vom reprezenta valorile aleatorii pentru acest Text.

Rambursarea în timp util a împrumutului crește capacitatea

Merită să ne amintim de plata la timp a obligației prin plata în mod conștient o altă tranșă pentru moment. În acest fel, clientul arată banca care este demnă de încrederea Împrumutatului. În BIK, bilanțul unei rambursări pozitive a datoriei poate fi văzut, de asemenea, că, în viitor, de exemplu, șansele unei obligații în condițiile cele mai atractive vor crește prin intermediul unui alt împrumut sau împrumut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here