Programul Prima Casă 2018 – ghid rapid

Primul program home pentru 2018-Quick GuideCine nu vrea o casă a lui, chiar dacă trebuie să plătească dobândă la bancă pentru primul împrumut? conține toate informațiile referitoare la programul de guvernare (reglabil HG nr. 717/2009), precum și cele mai recente știri de prima casa. 2018 este un punct de cotitură pentru cei care doresc să folosească o casă cumpărată prin primul program de acasă, așa că citiți acest articol pentru a obține banii de care aveți nevoie pentru casa ta viitoare!

Ce s-a schimbat în 2018 în prima casă?

Ce s-a schimbat în 2018 în prima casă?Primul Parlament s-a dovedit a fi cel mai valoros Software-imobiliare pentru români din 2009. Datorită condițiilor de prima casa, aproximativ 1 din 4 Români (până la sfârșitul anului 2017 fix 238 305 declarații), încă de apartamente, dar în acest an vine cu o serie de schimbări (pozitive și negative) pe care trebuie să ia în considerare banii în prima casă:

Suma fondurilor alocate de statul român nu depășește 2 miliarde de Zloți;

Rata dobânzii la un împrumut de la prima cameră este de numai 2% în 2018 (anterior, a fost de 2,5%%%);

Suma de finanțare pentru fiecare tip de locuințe, care pot fi achiziționate în cadrul programului prima casă în anul 2018, este de 57000 euro (pentru un apartament care nu este primit de către jurnalul de înregistrare, în vârstă de 5 ani din ziua de creditare), 66500 EUR (pentru un apartament individual sau în categoria de noi cade) și 72500 EURO (cazare, construit în modul asociativ).

Proiectul “Prima Casă” este soluția pentru orice român care dorește să aibă propriul apartament (până la sfârșitul anului 2017, împrumuturile au fost acordate în valoare de aproximativ 21 de miliarde de dolari). Sau crezi că ești genul de persoană într-o casă (apartament sau casă) pentru a obține primul program de casă?

Ce salariu ar trebui să am pentru prima mea casă?

Aprobarea dosarului primei camere prin realizarea de venituri, care dă dreptul reclamantului, în ceea ce privește:

Salariu;

Stagiu la locul de muncă;

Coș zilnic;

Numărul membrilor de familie;

Ce salariu ar trebui să am pentru prima mea casă?numărul de angajați enumerați în rapoartele fiscale ale societății la care lucrează solicitantul;

o marjă de risc luată în considerare pentru fiecare solicitant.

Având în vedere că toate aceste criterii sunt foarte importante pentru aprobarea unui împrumut pentru prima casă, suma minimă (pentru o persoană necăsătorită) este între 1900 dolari și 2500 dolari SUA și pentru un cuplu (două persoane fără copii) între 4.000 dolari și 5200 dolari SUA. Cu cât este mai mare numărul de persoane care alcătuiesc familia care poate fi în calitate de co-debitori, cu atât situația solicitantului este mai favorabilă.; în caz contrar, dacă venitul nu a fost atins, soldul va fi negativ, ceea ce reduce șansele de a îndeplini condițiile din primul Parlament. 

Desigur, oricine cu cetățenie română care primește venituri pot solicita un astfel de credit prima uz casnic fondurile disponibile, care face diferența (cu toate acestea, se recomandă să aibă o grijă deosebită față de realizat venitul, ca băncile impun lor de risc, evaluarea politicii financiare împrumuturi, și în acest caz cei care au venituri reduse pot fi respinse).

Ce condiții trebuie îndeplinite pentru prima casă?

Programul” Prima Casă ” este oportunitatea românilor de a primi un împrumut de până la 30 de ani pe baza venitului înregistrat, care este raportat în procente (timp de 3 luni) + 2 puncte procentuale. În primul plen condițiile impuse de legislația instituției bancare cu care cooperează (peste 15 bănci din România s-au înregistrat până acum pentru program) :

Solicitantul trebuie să câștige un venit care să-i permită să plătească rata lunară, iar acest lucru va fi, de asemenea, suficient pentru a acoperi marja de risc financiar;

Să plătească un depozit de 5% din costul pentru proprietarii de proprietăți care intenționează să plătească în primul program de acasă și o taxă anuală de garanție de 0,45% FNGCIMM ;

Prezintă unei instituții bancare, creditor toate documentele privind proprietățile imobiliare care urmează să fie cumpărate, inclusiv certificatul de energie, care prevede că proprietatea este recrutată în clasele de energie a, B sau C;

Ia-crearea un credit ipotecar clasa i în favoarea statului român și creditor la bănci 50% -50% (pentru clădiri vechi) și 60% (pentru Banca) -40% (statul român) (pentru clădirile noi, cu prezența de până la 5 ani de la data aplicării pentru creditul prima casa);

Alocați statului român și Băncii asigurarea de risc obligatorie și opțională pentru această proprietate anuală (proporțional cu punctele procentuale plătite).;

Nu înstrăinat în nici un fel, este un plasament pentru o perioadă de cel puțin 5 ani de la data achiziției.

În aceste condiții de credit, prima casa este, de asemenea, asociate cu lipsa de o altă proprietate care îndeplinește o suprafață utilă de mai mult de 50 de metri pătrați (exceptate de la această regulă, există clădiri care au fost moștenite), precum și crearea unui depozit care îndeplinește cel puțin 3 luni de contribuții.

Din Prima Casă

Conform previziunilor imobiliare pentru 2018 sunt cele care sunt asociate cazului, piața imobiliară și prețurile în scădere (ceea ce va duce la români, cu un venit mediu peste accesul mediu la împrumuturi de la primul Parlament). Nu uitați și fiți deosebit de atenți cu tot ceea ce se întâmplă pe piața bancară națională și internațională, deoarece o analiză superficială vă va pune într-o poziție nerealistă împotriva așteptărilor.

La ROBOR rata dobânzii este crescut din 2017 puternic (astăzi ROBOR are o VALOARE de 2,05%, la trei luni), pentru a pune, prin urmare, cea mai eficientă strategie pentru tine în termeni de acces efectiv la credit cu programul Prima Casa, citiți acest articol pentru a afla, puteți gestiona banii în anul 2018) și acest articol (despre Situația creditelor acordate în România).

Dacă citiți toate aceste date, puteți aplica cu succes, obține informațiile necesare și să cumpere o casă potrivită pentru prima ta casă în 2018!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here