Primul împrumut … cum îl obțin și de unde îl pot obține?

Primul împrumut ... cum îl obțin și de unde îl pot obține?Lipsa unui istoric al creditelor este un obstacol în aplicarea unui împrumut, dar este mai bine să nu avem un trecut la fel de multe datorii neplătite. Prin urmare, cu un venit suficient, nu ar trebui să fie deosebit de problematic pentru a obține un împrumut într-o organizație. La urma urmei, fiecare împrumutat a trebuit să înceapă ceva o dată, și pe piață chiar și împrumuturile funcționează cu 18 ani. Chiar și băncile tind să nu discrimineze tinerii debitori și să le permită să solicite un împrumut imediat după împlinirea vârstei majoritare.

Principiul General este: cu cât mai riscant în ochii unei instituții financiare, ești un client, cu atât mai mult te costă să împrumuți bani de la ea. Paradoxal, astfel încât primul împrumut în viață este mai bine să treacă o examinare aprofundată, inclusiv prezentarea unui certificat de la angajator, pentru că astfel va fi posibil să se obțină bani pe condiții mai favorabile.

Prima dată credit-cum să-l ia pas cu pas 

Primul pas, desigur, este alegerea unui împrumut. E o întrebare foarte dificilă. Instituțiile financiare își complică adesea oferta, astfel încât o comparație atentă este dificilă. Prin urmare, cel mai bine este să se utilizeze o comparație de credit în acest scop, care ne economisește un pic de timp și nervi. După selectarea împrumutului dorit, aveți nevoie pentru a pregăti mai multe documente. Desigur, este necesar un pașaport, și în majoritatea avansurilor în numerar,Prima dată credit-cum să-l ia pas cu pas există, de asemenea, o confirmare a încasărilor. Termenii și condițiile detaliate pentru obținerea de fonduri variază între diferite produse de credit. Fiți atenți-produsele, și nici măcar băncile în sine. O bancă poate avea mai multe împrumuturi în gama sa, care sunt disponibile în condiții diferite pentru persoanele cu nevoi diferite.

În cazul în care împrumutul este disponibil Online sau cel puțin parțial Online, veți avea nevoie de un telefon mobil, și aproape întotdeauna un cont suplimentar la fiecare bancă și o adresă de e-mail pentru a-l înscrie. După ce a îndeplinit toate lucrurile și documentele necesare, pur și simplu completați cererea (uneori un formular) și așteptați decizia împrumutului. Se poate dovedi că trebuie să vorbiți cu un consilier sau cu o vizită personală la sucursala băncii pentru a încheia contractul.

Din păcate, se poate dovedi că un împrumut în numerar râvnit pentru sume mari nu este disponibil pentru noi. Banca, văzând lipsa unui istoric de credit, refuză să acorde un împrumut. Asta nu înseamnă că s-a terminat și nu vom reuși niciodată. Doar începe construirea o istorie de credit încet prin comiterea sume mai mici în primul rând. Aceștia pot fi meteorologi, a căror ofertă actuală este cel mai bine verificată pe baza evaluării actuale a meteorologilor.

Primul credit Instant pe gratis!

Dacă sunteți în căutarea unui împrumut pentru o sumă mai mică, fără formalități inutile și cerințe exorbitante, este util să se ceară oferta de credite nebancare. Marele lor avantaj este viteza. Banii pot fi primiți în termen de 15 minute de la cerere. Spre deosebire de împrumuturile în numerar, nu aveți nevoie de certificate de venit și o vizită personală la sucursală sau un apel telefonic. Trebuie doar să treci un cec printr-un cont bancar cu un Penny sau o verificare automată a aplicației.

Primul credit Instant pe gratis!Pe de altă parte, serviciul este disponibil pentru sume mult mai mici decât împrumuturile în numerar. Gama lor maximă variază în intervalul de 10 mii. Rubla Rusească. Pe scurt, este și momentul rambursării datoriei. În cazul în care împrumutul în numerar puteți împrumuta, de asemenea, timp de 10 ani, este chwilówkę plătește, de obicei, în termen de 30 sau 60 de zile. În General, dezavantajul chwilówek este, de asemenea, costul mai ridicat al împrumutului, în raport cu împrumut (desigur, anual – stingerea obligației în termen de 30 de zile va fi întotdeauna mai ieftin decât în termen de 10 ani), dar din moment ce acesta este primul împrumut pentru promovarea primul Serviciu gratuit.

Pur și simplu se aplică pentru un creditor nu ne-am întâlnit înainte și de a oferi primul împrumut gratuit. Chiar dacă nu aveți nevoie de un serviciu, orice rambursare cu succes a datoriilor va afecta în mod pozitiv istoricul de credit și de a crește șansele unui împrumut la bancă. Desigur, cu excepția unei situații în care cineva este în mod evident dependent de împrumut și, de exemplu, durează un Moment în fiecare săptămână.

Să ne amintim istoria dvs. de credit!

În cazul în care banca nu vrea să vă dea un împrumut pentru că nu aveți un istoric de credit, apoi, în plus față de serviciul de strângere puteți încerca alte metode dovedite. Cel mai simplu mod este de a cumpăra ceva în rate în magazin. Poate fi un lucru ieftin care costă chiar și câteva duzini de Zloți. Este important ca tarifele să fie plătite cu bună credință și în timp. A doua cale este de a face un card de credit. Utilizarea și plata sa regulată în perioada cererilor de despăgubire vor fi atestate în mod pozitiv fiabilității noastre. Cel mai simplu mod este de a obține un card de credit și de credit la o bancă unde avem deja un cont bancar. Această bancă are într-un fel acces la întreaga noastră istorie a contului, astfel încât evaluarea bonității și integrității nu a fost o problemă și, probabil, nu neapărat furnizarea de informații de la angajator.

Cum cred cred cred cred cred cu adevărat că cineva nu a luat niciodată un împrumut? Acest lucru este posibil deoarece există baze de informații privind creditele și activități. Puteți verifica istoricul dvs. de credit, de exemplu printr-un raport BIK. Băncile și alte instituții, precum municipalitățile, societățile de credit și telecomunicații, precum și persoanele fizice furnizează informații despre datoriile rambursate și neachitate ale clienților și colegilor lor. Acest lucru permite instituțiilor financiare să verifice credibilitatea oricărei persoane care și-a asumat angajamente de credit în ultimii ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here