promovarea afacerii 8 pasi spre succes

promovarea afacerii 8 pasi spre succesExistă mai mult de 28 de milioane de afaceri mici în Statele Unite ale Americii, ceea ce face un enorm 99,7 la sută din toate întreprinderile din SUA, potrivit Administrației de afaceri mici. Atunci când ia în considerare unele dintre cele mai populare motive pentru a începe o afacere, inclusiv având o unică idee de afaceri, proiectarea carierei, care are flexibilitatea de a crește cu tine, lucru spre independența financiară, și de a investi în tine — nu e de mirare că întreprinderile mici sunt peste tot.

Dar nu toate afacerile mici sunt poziționate pentru succes. De fapt, doar aproximativ două treimi din întreprinderile cu angajați supraviețuiesc cel puțin doi ani, iar aproximativ jumătate supraviețuiesc cinci ani. Deci, s-ar putea fi într-o provocare reală atunci când vă decideți să ia plonjonul, șanț locul de muncă de zi, și să devină un proprietar de afaceri. Scena este adesea setat la început, astfel încât asigurându-vă că urmați toți pașii necesari atunci când începe afacerea dumneavoastră poate stabili fundamentul pentru succes.

Aici sunt 10 pași care sunt necesare pentru a începe o afacere cu succes. Ia-o pas la un moment dat, și veți fi pe cale de a avea succes de afaceri mici de proprietate.

Pasul 1: Cercetați

Cel mai probabil ați identificat deja o idee de afaceri, așa că acum este timpul să-l echilibreze cu un pic de realitate. Ideea ta are potențialul de a reuși? Va trebui să rulați ideea dumneavoastră de afaceri printr-un proces de validare înainte de a merge mai departe.

Pentru ca o afacere mică să aibă succes, trebuie să rezolve o problemă, să satisfacă o nevoie sau să ofere ceva ce vrea piața.

Există o serie de moduri în care puteți identifica această nevoie, inclusiv cercetare, focus-grupuri, și chiar încercare și eroare.

Pasul 2: Fă un Plan

Pasul 2: Fă un PlanAi nevoie de un plan pentru ca ideea ta de afaceri să devină realitate. Un plan de afaceri este un plan care vă va ghida afacerea de la faza de început până la înființare și, în cele din urmă, dezvoltarea afacerilor, și este un lucru obligatoriu-trebuie să aibă pentru toate întreprinderile noi.

Vestea bună este că există diferite tipuri de planuri de afaceri pentru diferite tipuri de afaceri.

Dacă intenționați să solicitați sprijin financiar de la un investitor sau o instituție financiară, un plan de afaceri tradițional este obligatoriu. Acest tip de plan de afaceri este în general lung și minuțios și are un set comun de secțiuni pe care investitorii și băncile le caută atunci când validează ideea ta.

Dacă nu anticipați că veți căuta sprijin financiar, un simplu plan de afaceri de o pagină vă poate oferi claritate cu privire la ceea ce sperați să realizați și la modul în care intenționați să faceți acest lucru. De fapt, puteți crea chiar un plan de afaceri de lucru pe partea din spate a unui șervețel, și să-l îmbunătățească în timp. Un fel de plan în scris este întotdeauna mai bun decât nimic.

Pasul 3: Planificați-Vă Finanțele

Pornirea unei afaceri mici nu trebuie să necesite mulți bani, dar va implica o investiție inițială, precum și capacitatea de a acoperi cheltuielile în curs de desfășurare înainte de a transforma un profit. Pune împreună o foaie de calcul care estimează costurile de pornire o singură dată pentru afacerea dumneavoastră (licențe și permise, echipamente, taxe legale, asigurare, branding, cercetare de piață, inventar, mărci comerciale, evenimente de deschidere grand, leasing de proprietate, etc.), precum și ceea ce anticipați că veți avea nevoie pentru a menține afacerea dumneavoastră de funcționare pentru cel puțin 12 luni (chirie, utilități, marketing și publicitate, producție, consumabile, cheltuieli de călătorie, salariile angajaților, propriul salariu, etc.).

Aceste numere combinate este investiția inițială de care veți avea nevoie.

Puteți încerca, de asemenea, pentru a obține afacerea de la sol prin bootstrapping, folosind cât mai puțin capital necesar pentru a începe afacerea. Este posibil să găsiți că o combinație a căilor enumerate mai sus funcționează cel mai bine. Scopul aici, totuși, este de a lucra prin opțiunile și de a crea un plan de înființare de capital aveți nevoie pentru a obține afacerea de pe teren.

Etapa 4: Alegeți o structură de afaceri

Mica ta afacere poate fi o singură proprietate, un parteneriat, o societate cu răspundere limitată (LLC) sau o corporație. Entitatea de afaceri pe care o alegeți va avea impact asupra mai multor factori de la numele dumneavoastră de afaceri, la răspunderea dumneavoastră, la modul în care vă completați impozitele.

Puteți alege o structură de afaceri inițială, și apoi să reevaluați și să vă schimbați structura pe măsură ce afacerea crește și are nevoie de schimbare.

În funcție de complexitatea afacerii dumneavoastră, ar putea fi în valoare de investiții într-o consultare de la un avocat sau CPA pentru a vă asigura că faceți alegerea corectă a structurii pentru afacerea dumneavoastră.

Pasul 5: Alegeți și înregistrați numele dumneavoastră de afaceri

Pasul 5: Alegeți și înregistrați numele dumneavoastră de afaceriNumele tău de afaceri joacă un rol în aproape fiecare aspect al afacerii tale, așa că vrei să fie unul bun. Asigurați-vă că vă gândiți la toate potențialele implicații în timp ce vă explorați opțiunile și alegeți numele afacerii.

Odată ce ați ales un nume pentru afacerea dumneavoastră, va trebui să verificați dacă este marcă înregistrată sau în uz. Atunci, va trebui să-l înregistrați. Un singur proprietar trebuie să-și înregistreze numele de afaceri fie la funcționarul de stat, fie la cel de județ. Corporațiile, LLCs, sau parteneriatele limitate, de obicei, își înregistrează numele de afaceri atunci când documentele de formare sunt depuse.

Nu uitați să vă înregistrați numele de domeniu după ce v-ați selectat numele de afaceri. Încercați aceste opțiuni dacă numele dvs. de domeniu ideal este luat.

Etapa 6: obținerea de licențe și permise

Hârțogăraia face parte din proces când îți începi propria afacere.

Există o varietate de licențe de afaceri mici și permise care se pot aplica la situația dumneavoastră, în funcție de tipul de afaceri pe care îl începeți și în cazul în care vă aflați. Va trebui să cercetați ce licențe și permise se aplică afacerii dumneavoastră în timpul procesului de pornire.

Pasul 7: Alegeți Sistemul De Contabilitate

Întreprinderile mici funcționează cel mai eficient atunci când există sisteme. Unul dintre cele mai importante sisteme pentru o afacere mică este un sistem de contabilitate.

Sistemul dvs. de contabilitate este necesar pentru a crea și gestiona bugetul, a stabili tarifele și prețurile, efectua afaceri cu alții, și depune taxele. Puteți configura sistemul de contabilitate tine, sau angaja un contabil pentru a lua o parte din presupuneri. Dacă vă decideți să începeți pe cont propriu, asigurați-vă că luați în considerare aceste întrebări care sunt vitale atunci când alegeți software-ul de contabilitate.

Etapa 8: Stabilirea Locației De Afaceri

Înființarea locului de afaceri este importantă pentru funcționarea afacerii dumneavoastră, fie că veți avea un birou acasă, un spațiu de birouri comun sau privat, sau o locație de vânzare cu amănuntul.

Veți avea nevoie să se gândească la locația, echipamentul, și configurarea generală, și asigurați-vă că locația dvs. de afaceri funcționează pentru tipul de afaceri pe care le va face. De asemenea, va trebui să ia în considerare în cazul în care are mai mult sens pentru a cumpăra sau închiria spațiul comercial.