cele 10 porunci ale lui donald trump pentru a avea succes in afaceri

cele 10 porunci ale lui donald trump pentru a avea succes in afaceriDupă ce și-a revenit cu o mare victorie în New Hampshire săptămâna trecută, Trump conduce cu mult în sondaje înaintea alegerilor primare din Carolina de Sud de săptămâna viitoare.

Piețele de pariuri cred acum că este vorba despre 50: 50 dacă el sau altcineva va câștiga. Și e pe locul doi în fața lui Clinton ca cel mai probabil președinte al Americii.

Cum a făcut-o? Din fericire, a lăsat o urmă de hârtie. Memoriile sale din 1987, arta înțelegerii, oferă o duzină de sfaturi de viață neprețuite. Aici sunt poruncile lui Donald.

1. Găsește-ți forma de artă.

“Nu o fac pentru bani. Am destul, mult mai mult decât am nevoie vreodată. O fac ca s-o fac. Înțelegerile sunt forma mea de artă. Alți oameni pictează frumos pe pânză sau scriu poezii minunate. Îmi place să fac afaceri, de preferat afaceri mari. Acesta este modul în care am obține lovituri mele.

2. Dar uita de afaceri, dacă nu ești natural

“Înțelegerea e o abilitate cu care te naști. E în gene. Nu e vorba de a fi genial. Este nevoie de o anumită inteligență, dar cea mai mare parte este despre instincte. Puteți lua cel mai deștept copil… cel care devine drept A lui și are un IQ 170, și dacă el nu are instinctele, el nu va fi niciodată un antreprenor de succes.”

3. Țintește sus.

3. Țintește sus.“Stilul meu de a face afaceri este simplu. Țintesc foarte sus, și apoi continui să împing și să împing să obțin ceea ce caut.”

“Pentru mine este foarte simplu: dacă ai de gând să fie de gândire oricum, s-ar putea la fel de bine gândi mare. Cei mai mulți oameni cred că mici, pentru că le este frică de succes, frică de a lua decizii, frică de a câștiga.”

4. Fii obsesiv.

“Una dintre cheile de a gândi mare este concentrarea totală. Mă gândesc la asta ca la o nevroză controlată, o calitate pe care am observat-o La mulți antreprenori de succes. Sunt obsesivi, conduși și aproape maniaci, dar totul este canalizat în munca lor.”

“Nu spun că această trăsătură duce la o viață mai fericită, sau la o viață mai bună, dar e grozav când vine vorba de a obține ceea ce vrei.”

5. “Joaca-l liber” ” cei mai mulți oameni sunt surprinși de modul în care lucrez.

Nu port o servietă. Încerc să nu programez prea multe întâlniri. Îmi las ușa deschisă. Nu poți fi imaginativ sau antreprenorial dacă ai prea multă structură. Prefer să vin la muncă în fiecare zi și să văd ce se întâmplă. Nu există o săptămână obișnuită în viața mea.”

6. Scapă de întâlnirile lungi și formează numărul.

“De obicei ajung la birou la ora 9, și vorbesc la telefon. Rareori există o zi cu mai puțin de 50 de apeluri, și de multe ori se execută la peste o sută. Între timp, am cel puțin o duzină de întâlniri, dar majoritatea au loc la impuls de moment, și puține dintre ele durează mai mult de cincisprezece minute.”

7. Dacă joci, fii capabil să trăiești cu pierderea

“Oamenii cred că sunt un jucător. N-am jucat în viața mea. Pentru mine, un jucător este cineva care joacă slot machines. Prefer să am slot machines. Se întâmplă să fiu foarte conservator în afaceri. Mereu intru în afacere anticipând ce e mai rău. Dacă poți trăi cu ce e mai rău, binele va avea întotdeauna grijă de el.”

8. Ai încredere în instinctul tău, nu în numere.

” nu angajez mulți oameni care să facă calcule, și nu am încredere în sondaje de marketing. Eu fac propriile mele sondaje și trage propriile mele concluzii. Când voi fi în alt oraș și voi lua un taxi, întotdeauna voi pune întrebări taximetristului. Întreb și întreb și întreb, până când încep să simt ceva.”

“Cele mai mari firme de consultanță vă percep 100.000 de dolari pentru un studiu îndelungat și în cele din urmă nu are nici o concluzie și durează atât de mult pentru a finaliza că, în cazul în care afacerea ați fost în considerare a fost unul bun, acesta va fi plecat de mult timp.”

9. Folosește-ți avantajul.

9. Folosește-ți avantajul.“Cel mai rău lucru pe care-l poți face într-o înțelegere e să pari disperat să reușești. Asta îl face pe celălalt să miroasă sânge, și apoi ești mort. Cel mai bun lucru pe care-l poți face e să te lupți cu forța.

“Efectul de levier este de a avea ceva celălalt tip vrea. Sau și mai bine, nevoi. Sau cel mai bun dintre toate, pur și simplu nu se poate face fără. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul, motiv pentru care efectul de levier necesită de multe ori imaginație și vânzări.”

10. Nu te lăsa intimidat.

“Oricât de bine ar fi să subliniem partea pozitivă, există momente în care singura alegere este confruntarea. Sunt foarte bun cu oamenii care sunt buni cu mine. Dar când oamenii mă tratează rău sau încearcă să profite de mine, atitudinea mea generală a fost de a riposta foarte greu.”

“Riscul este că vei înrăutăți situația, dar experiența mea este că dacă lupți pentru ceva în care crezi – chiar dacă asta înseamnă să îndepărtezi unii oameni de – a lungul drumului-lucrurile merg de obicei spre bine.”