10 sfaturi care te vor ajuta sa demarezi afacerea la care visezi

10 sfaturi care te vor ajuta sa demarezi afacerea la care viseziFiecare afacere de succes începe cu o idee bună, care apoi se dezvoltă într-o mulțime de alte idei minunate înainte de a trece la o aventură de succes în viața reală. Aproape oricine poate avea o idee de afaceri care valorează milioane; dar transformarea visului tău într—o afacere de pornire sănătoasă și de succes necesită mai mult decât doar vis-necesită multă muncă, efort și angajament.

Pentru un antreprenor nou, a avea un vis mare este foarte important, dar asta nu înseamnă nimic dacă rămâne doar un vis.

Ai o idee grozavă de afaceri, dar te simți reticent în a lua măsuri îndrăznețe necesare pentru a-l aduce la viață, pentru că nu știi cu adevărat de unde să începi? Apoi, aici sunt 10 sfaturi pentru a transforma visul de afaceri în realitate.

 1. Cunoaște Diferența

Primul sfat pentru transformarea visului de pornire în realitate implică cunoașterea-în termeni clari, diferența dintre produsul sau serviciul dvs. și cele ale celor mai apropiați concurenți. Oricât de mică ar fi această diferență, este important pentru tine să poți demonstra cât de unic este produsul tău. Presupunând că afacerea ta de pornire de vis implică înființarea unei platforme de e-commerce pentru a oferi diverse elemente potențialilor clienți online, cât de diferit ar fi site-ul sau serviciul dvs. de la Place de Alibaba, Ebay, Amazon, Flipkart, etc? Să stai departe de mulțime și să te separi este o modalitate de a transforma visul tău de pornire într-o realitate.

 2. Niciodată Să Nu-Ți Compromiți Poziția Față De Calitate.

Niciodată să nu compromiți calitatea produsului tău. Încercarea de a elibera produsul într-un mod defect sau incomplet poate fi cea mai mare desfacere a oricărui antreprenor de pornire. Cea mai mare greșeală pe care o poate face un antreprenor este introducerea unui serviciu; realizarea de campanii de marketing pe scară largă și plasamente ad numai pentru a oferi un serviciu de valoare depreciată pe termen lung. Compromiterea calității nu ar trebui să fie niciodată pe ordinea de zi, indiferent cât de tentante sunt cifrele pentru tine.

3. Identificați Baza De Clienți

Indiferent de tipul de afacere pe care ai visat să o faci, este important pentru tine să înțelegi că cineva de acolo va avea nevoie de produsul sau serviciul tău mai devreme sau mai târziu. Există întotdeauna o piață pentru fiecare produs. În timp ce lucrați pentru a transforma visul de pornire într-o realitate, aveți nevoie pentru a identifica cine sunt potențialii clienți. Acest lucru va permite rămâi concentrat în timp ce construirea unei baze de clienți solide pentru afacerea dumneavoastră și, de asemenea, face clienții mai pasionat de produsul sau serviciul dumneavoastră. Încercați și de a identifica care oameni vor dori cu adevărat serviciile tale? Clienții mei trebuie să fie orientați spre produsul meu? Pe ce categorie de clienți îmi concentrez tacticile de marketing? Acestea sunt doar câteva întrebări care te vor ghida în încercarea ta de a-ți aduce visul la viață.

4. Clasificați Cerințele De Resurse

Un alt sfat util pentru a vă ajuta să transforme visul de pornire într-o realitate este de a face întotdeauna un inventar de lucruri care aveți nevoie pentru o pornire. De la instrumentele sau echipamentele necesare pentru a construi produsul până la resursele umane și financiare necesare pentru a vă pune în mișcare afacerea, trebuie să determinați ce necesită afacerea dvs. în prezent sau mult mai târziu. De ce anume are nevoie afacerea ta pentru a începe? Produsele dumneavoastră pot fi construite în garaj sau în subsol folosind unelte și provizii obișnuite? Vei avea nevoie de fonduri de capital de risc pentru a extinde afacerea mea? Aceste întrebări și mai mult, atunci când răspunsul vă va oferi o perspectivă utilă cu privire la modul de a transforma visul de pornire într-o realitate.

5. Acoperă Terenul Necesar

5. Acoperă Terenul NecesarEfectuarea unei cercetări adecvate și aprofundate pe ideea ta de afaceri este, de asemenea, un alt sfat util pentru transformarea visul de pornire într-o realitate. În timp ce acoperă toate bazele necesare care se referă la visul de pornire, trebuie să determine, de asemenea, dacă ideea de afaceri este nou pe piață sau dacă aveți deja o concurență existentă. Vizita de resurse antreprenoriat site-uri on-line, să participe la conferințe locale și internaționale, și chat cu experți în nișă dumneavoastră pentru a obține informațiile necesare pentru a va ajuta insufle viață în afaceri.

6. Fii ferm și articulat cu cuvintele tale

Încercați cât mai mult posibil să nu folosiți cuvinte grele, banale și irelevante atunci când conversați sau aveți de-a face cu potențiali clienți. Fiți ferm și articulat atunci când cabrare produsul sau serviciul la un client folosind cuvinte creative în descrierea dumneavoastră, care pot ajunge dincolo de imaginația clientului și să le câștige peste. Țineți minte întotdeauna că clienții au nevoie doar de un motiv sau de o greșeală din partea dumneavoastră pentru a-și îndrepta atenția asupra celui mai apropiat concurent. Trebuie să-i faci să vadă cât de multă încredere exiști ori de câte ori ești prea strâmtorat să-i întâlnești. Deci, evitați “uumhs” “eerrs” și “este un fel de…” tip de declarații cu orice preț.

7. Construiți Un Model De Produs

Construirea unui model funcțional al produsului dumneavoastră este, de asemenea, un alt sfat util pentru transformarea visului de pornire într-o realitate. Un prototip fizic de lucru este foarte important dacă aveți de gând să creați un produs sau să ofere un serviciu pentru clienții dumneavoastră. Asigurați-vă că poartă instrucțiuni de lucru clare, care trebuie să fie ușor de înțeles pentru clienții dumneavoastră, precum și o înțelegere clară a funcțiilor, consecvenței și cerințelor de producție. Puteți crea, de asemenea, modele asistată de calculator cu specificațiile relevante ale produsului dumneavoastră dacă aveți provocări construirea unui prototip.

8. Face O Analiză Financiară Aprofundată

Întreprinderile de dotare necesită întotdeauna o analiză financiară atentă și aprofundată—mai ales în primele etape ale afacerii. Aveți nevoie pentru a face toate lucrările financiare necesare relevante pentru planul de afaceri, asigurându-vă că nu lăsați orice informații vitale în timp ce la el. Analiza dvs. financiară nu ar trebui să eșueze în a dezvălui punctul de rentabilitate preconizat, previziuni realiste privind veniturile și alte cheltuieli suplimentare implicate în înființarea și funcționarea afacerii dumneavoastră.

9. Scrie Un Plan Personal Al Tău.

Scrie un plan personal (nu unul de afaceri) cu privire la modul în care aveți de gând pentru a realiza visele tale și pentru a muta afacerea înainte. Făcând acest lucru vă va permite să stați concentrat peste tot prin etapa de pornire și, de asemenea, vă ajută să păstrați file pe ceea ce trebuie făcut în scopul de a lua visele de pornire tot drumul până la linia de sosire. Atâta timp cât faci loc pentru flexibilitate în planul tău, nu te vei simți frustrat când circumstanțele dincolo de controlul tău te forțează să faci schimbări în planul tău.

10. Rămâi Determinat

10. Rămâi DeterminatȚineți minte că lucrurile s-ar putea să nu meargă întotdeauna conform planului; va trebui să rămâneți concentrat și determinat în orice moment. Chiar dacă ar putea dura un timp pentru a obține toate lucrurile de care aveți nevoie pentru ideea ta de pornire în loc sau experiența eșecuri minore de-a lungul drum; rămâne hotărât și nu renunța. Amintiți-vă întotdeauna că lucrurile bune vin la cei care sunt răbdători și hotărâți. Credeți în produsul sau serviciul dumneavoastră, faceți munca de cercetare necesară, mențineți poziția privind livrarea serviciilor de calitate, și urmăriți vânzările vin în momentul în care afacerea dvs. în cele din urmă vine la viață.