Oceanul controalelor de credit, rapoartele de revizuire a consumatorilor

Oceanul controalelor de credit, rapoartele de revizuire a consumatorilorPentru clienții noștri din țara noastră Ocean Credit România este o alternativă la prețuri accesibile pe piață pentru credite nebancare, care vă oferă posibilitatea de a primi împrumuturi rapide între 100 și 1500 Ron. Operat de Ocean Credit IFN JSC, această platformă digitală, care este destinată acordării de împrumuturi înregistrate în Registrul General al BNR cu numărul RG-pjr-41-110300/28.08. 2015 și angajează mai mult de 15 angajați (conform bilanțului pentru 2016).

În ceea ce privește rezultatele financiare, societatea este evaluată la valoarea de 243 782 Ron ca active fixe la nivelul anului 2016. Instituția de credit Ocean a fost formată din 2 acționari și este condusă de 3 administratori care reprezintă valoarea capitalului social, fiind de 1000000 RON.

În ceea ce privește activitatea are loc la sediul din București-Strada Floreasca nr.112 și. 2 Sector 1, Aici sunt staționate și departamentele de analiză, audit și de creditare. Orele de lucru sunt cuprinse între 9.00 și 18.00, de luni până vineri, week-end-ul nefiind un timp de lucru public. Site-ul furnizorului de servicii de Credit Rapid este optimizat pentru telefoane mobile și tablete, chiar dacă nu există aplicații mobile speciale.

Ocean credit-contact-Cum pentru a intra în contact cu acest serviciu credit mai rapid

Ocean credit-contact-Cum pentru a intra în contact cu acest serviciu credit mai rapidDeoarece interacțiunea cu clientul este cel mai important mod de serviciu poate efectua activitățile sale, ocean credit pentru tine unele mijloace rapide de a contacta un credit la viteza maximă pentru a obține:

Facebook (Instagram, în cazul în care există 77 de adepți) este disponibil pentru cei care preferă să rămână în contact sau să urmeze activitățile de afaceri ale companiei.

Ce tipuri de împrumuturi pot obține de la ocean credit ro, și condițiile în care acestea sunt acordate?

Este important de știut că IFN oferă împrumuturi în valoare de 100-1500 Ron pentru o perioadă de cel puțin 7 zile și cel mult 30 de zile. Deoarece suma împrumutului acoperă o gamă largă de cheltuieli financiare (reparații, facturi, plată anticipată pentru o călătorie de ultim moment etc.) și este atins foarte repede, acest tip de împrumut este potrivit pentru mulți români care au nevoie de bani. În plus, condițiile de credit impuse de ocean credit online sunt foarte clare și se referă la nivelul financiar al multor clienți din România.:

Solicitantul trebuie să obțină un venit lunar de cel puțin 700 Ron (în caz contrar nu este respins împrumutul deoarece îndeplinește criteriile de eligibilitate); trebuie remarcat faptul că dintre acești debitori au acceptat sume lunare din salarii, pensii, indemnizații de șomaj și alte surse au o influență predominantă asupra valorii totale a împrumutului., );

Persoana care solicită un împrumut rapid trebuie să fi atins vârsta minimă legală (18 ani) pentru a depune o cerere.;

Solicitantul trebuie să aibă un cont / un card de credit, o adresă de e-Mail, un număr de mobil pe care îl are personal și valabil.

Informații importante privind Marea ifn-împrumuturi

Ocean Credit permite clienților existenți pentru a obține un nou împrumut de la această companie, în condițiile în care acestea sunt situate cu acest ifn și returnate doar după împrumutul inițial.

Informații importante privind Marea ifn-împrumuturiPerioada de plată poate fi prelungită în cazul în care există dificultăți în rambursarea împrumutului, iar un client se dovedește a fi un plătitor slab, suma penalităților percepute pentru fiecare zi de neplată este de 1,5%. Clientul poate rambursa orice împrumut pe care îl primește de la acest prestator de servicii nebancar cu următoarele metode de rambursare::::

Pentru a plăti prin card de credit – peste Marea opțiune de card de credit Online pe site-ul;

Plată deschisă în contul bancar, Banca de Internet Libra;

Plata în numerar

Despre opiniile de credit Ocean 

Sunt în primul rând judgmental, deoarece acestea contribuie la oferta, în care suma de ron 250 este oferit gratuit, fără plata dobânzilor. De asemenea, trebuie să se ia în considerare faptul că, dacă se aplică pentru un împrumut rapid, Ocean Credit limita valoarea primului împrumut în valoare de 500 de rupii, și că numai după primul împrumut a fost plătit că limita maximă a împrumutului este extinsă la suma de 1500, – Rupii. Chiar dacă suma de 250 £ pe care o puteți primi gratuit nu are nici o valoare pentru persoanele cu venituri lunare mici (700 de euro sau mai mult) pentru a primi sume fără dobândă de bani, acest lucru ar fi un avantaj (aceasta este suma acordată doar la primul acces la un credit card în ocean). Din acest motiv, luând în considerare acești factori, platforma de creditare online a creditelor oceanice poate fi considerată un ajutor fiabil pentru persoanele cu venituri mici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here