Ocean Credit IFN – imprumut rapid online fara acte

Ocean Credit IFN – imprumut rapid online fara acteFinanțarea personală este un termen care acoperă gestionarea banilor și economisirea și investițiile. Aceasta cuprinde bugetarea, sectorul bancar, asigurarea, ipotecile, investițiile, planificarea pensiilor și planificarea fiscală și imobiliară. Acesta se referă adesea la întreaga industrie care oferă servicii financiare persoanelor și gospodăriilor și le oferă consultanță cu privire la oportunitățile financiare și de investiții.

Finanțare Personală Explicată

Finanțele personale se referă la îndeplinirea obiectivelor financiare personale, fie că sunt suficiente pentru nevoile financiare pe termen scurt, planificare pentru pensionare, sau economii pentru educația de colegiu a copilului tău. Totul depinde de venitul, cheltuielile, cerințele de viață, și obiectivele individuale și dorințele—și vine cu un plan pentru a îndeplini aceste nevoi în cadrul constrângerilor financiare. Dar pentru a face cele mai multe din veniturile și economiile dumneavoastră este important să devină literat financiar, astfel încât să puteți distinge între sfaturi bune și rele și de a lua decizii savvy.

Finanțare Personală ExplicatăPuține școli au cursuri despre cum să vă gestionați banii, așa că este important să învățați elementele de bază prin articole online gratuite, cursuri și bloguri; podcasturi; sau la bibliotecă.

Smart personal finance implică elaborarea de strategii care includ bugetarea, crearea unui fond de urgență, achitarea datoriei, folosind carduri de credit cu înțelepciune, economisirea pentru pensionare, și mai mult.

A fi disciplinat este important, dar este, de asemenea, bine să știi când să încalci regulile—de exemplu, adulții tineri cărora li se spune să investească între 10% și 20% din venitul lor pentru pensionare ar putea avea nevoie de o parte din aceste fonduri pentru a cumpăra o casă sau pentru a plăti o datorie în schimb.Un buget este esențial pentru a trăi în mijloacele dvs. și de economisire suficient pentru a îndeplini obiectivele pe termen lung. Metoda de stabilire a bugetului 50/30/20 oferă un cadru excelent. Se descompune așa.:

  • 50% din plata la domiciliu sau venitul net (după taxe, care este) merge spre esențiale de viață, cum ar fi chiria, utilitățile, alimente, și de transport
  • 30% sunt alocate pentru cheltuielile legate de stilul de viață, cum ar fi cina în oraș și cumpărături de haine.
  • 20% merge spre viitor: plata datoriilor și economisirea atât pentru pensionare, cât și pentru Situații de urgență

Nu a fost niciodată mai ușor să gestioneze bani, datorită unui număr tot mai mare de aplicații bugetare personale pentru smartphone-uri care a pus finanțele de zi cu zi în palma ta. Iată doar două exemple: YNAB, alias aveți nevoie de un buget, vă ajută să urmăriți și să ajustați cheltuielile astfel încât să fie în control de fiecare dolar pe care îl cheltuiți. Între timp, Mint raționalizează fluxul de numerar, bugetele, cărțile de credit, facturile și urmărirea investițiilor—toate dintr-un singur loc. Se actualizează automat și clasifică datele financiare pe măsură ce apar informații, astfel încât să știți întotdeauna unde vă aflați din punct de vedere financiar. Aplicația va oferi chiar sfaturi și personalizate.

Crearea unui fond de urgență

Crearea unui fond de urgențăEste important să “plătiți-vă mai întâi” pentru a vă asigura că banii sunt puși deoparte pentru cheltuieli neașteptate, cum ar fi facturile medicale, o reparație mare de mașini, chirie dacă ești concediat, și mai mult.

Între trei și șase luni în valoare de cheltuieli de viață este Plasa de siguranță ideală. Experții financiari recomandă, în general, punerea deoparte 20% din fiecare salariu în fiecare lună (care, desigur, le-ați deja bugetate pentru!). Odată ce ați umplut fondul “zile negre” (pentru Situații de urgență sau șomaj brusc), nu te opri. Continuați canalizarea lunară 20% spre alte obiective financiare, cum ar fi un fond de pensii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here