Transformă fiecare zi într-o sărbătoare, indiferent de vârstă, cu împrumutul rapid de la Mindi!

Transformă fiecare zi într-o sărbătoare, indiferent de vârstă, cu împrumutul rapid de la Mindi!Beneficii:

ro este prima companie nebancară care se adresează și pensionarilor care au împlinit vârsta de 75 de ani.

Solicitantul primește răspuns la cererea de împrumut încă din moment completării formularului, astfel încât afli în cel mai scurt termen dacă ești eligibil sau nu pentru un Mindi credit .

Sumă extinsă de până la 1100 Ron pentru primul împrumut la care nu trebuie să plătești niciun fel de dobândă (0% dobândă).

Clienții loiali beneficiază de o limită superioară de împrumut de până la 2900 Ron.

Multiple modalități de contact prin intermediul telefonului, What’s Up, email și chat online.

Mindi s-a lansat în România la începutul anului 2017 dorindu-se a fi o alternativă viabilă pentru clienții români care au nevoie de împrumuturi rapide în condiții cât mai avantajoase. Spre deosebire de alte companii de creditare nebancară, un Mindi împrumut este disponibil și pensionarilor.

Astfel, persoanele cu vârsta de până în 75 de ani beneficiază de șansa de a obține un mindi credit chiar și la această vârstă înaintată. În plus, Mindi.ro oferă până la 1100 Ron bani împrumut chiar de la prima solicitare și fără să fie nevoie de plata  vreunei dobânzi.

Cât, în ce condiții și cine poate obține un credit Mindi?

Cât, în ce condiții și cine poate obține un credit Mindi?Pentru că Mindi se dorește a fi o soluție pentru o mare parte din români, pentru a aplica pentru un credit de la această societate nebancară trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

Solicitantul trebuie să fie cetățean român, cu rezidență și veniturile înregistrate pe teritoriul Romaniei;

Vârsta aplicantului trebuie să fi cuprinsă între 25 și 75 de ani, urmărindu-se în acest mod atât asigurarea unui nivel optim de rambursare, dar și extinderea vârstei persoanelor care pot beneficia de un împrumut Mindi;

Persoana care solicită un credit rapid online trebuie să dețină un cont/card bancar și să aibă o carte de identitate sau buletin de identitate valabile și-n termen;

Solicitantul trebuie să realizeze venituri în formă stabilă, iar în momentul în care aplică pentru obținerea unui împrumut rapid să nu aibă restanțe sau întârzieri la plata altor angajamente financiare și nici să nu figureze în evidențele Biroului de Credite.

Persoanele care aplică pentru prima dată la un împrumut rapid de la Mindi beneficiază de un credit cuprins între 100 și 1000 Ron. Ceea ce este mai important este legat de faptul că acest împrumut poate fi obținut fără plata niciunei dobânzi (0%). Perioada pe care se întinde durata împrumutului este de 7, 14 sau 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

În cazul în care deja sunteți un client Mindi, atunci suma care poate fi împrumutată poate ajunge până la 2900 Ron. Trebuie ținut cont de faptul că valoarea DAE poate ajunge la sume foarte mari dacă se optează pentru valoarea maxima.

 

Modalitatile în care se poate obține un credit Mindi și modul în care se poate interacționa cu serviciul de asistență clienți

Mindi.ro este un serviciu dedicat clienților săi, ceea ce echivalează cu multiple posibilități de a obține un împrumut. În plus, serviciul de asistență clienți oferă mai multe modalități de a interacționa cu clienții Mindi. Iată care sunt modalitățile prin care se poate obține un credit Mindi:

Completarea formularului online cu toate datele 

Completarea formularului online cu toate datele solicitate, în mod corect și corespunzător, iar răspunsul este oferit în maxim 10 minute;

Solicitarea ajutorului serviciului de asistență clienți prin intermediul unui apel telefonic, astfel încât clientul este sigur că totul decurge așa cum trebuie;

Completarea formularului într-una dintre sucursalele Mindi, având la dispoziție ajutorul oferind de unul dintre consultanții din sucursală.

Serviciul de suport clienți este unul dintre cele mai bine dotate dintre companiile nebancare de pe piața românească. În cazul în care o persoană dorește să obține un credit Mindi tot ceea ce are de făcut este să apeleze la una dintre următoarele modalități:

Apel telefonic;

Formular online;

Chat online;

Programul What’s Up.

Mindi.ro le oferă clienților săi posibilitatea de a-și prelungi termenul de rambursare al împrumutului. Acesta este valabil pentru o perioadă de 7, 14 sau 30 de zile, singura condiție fiind achitarea dobânzii aferente acestei prelungiri.

Este foarte important de reținut că un împrumut Mindi le oferă clienților:

Preaprobarea creditului în maxim 10 minute, clientului fiindu-i oferită posibilitatea de a afla dacă este eligibil sau nu încă din perioada completării formularului;

Poti obține până la 1100 Ron pentru 7, 14 sau 30 de zile fără să plătești nicio dobândă dacă aplici pentru prima dată pentru un credit Mindi;

Prelungirea perioadei de rambursare cu 7, 14 ori 30 de zile în schimbul achitării unei dobanzi;

Vârsta maximă de aplicare este de 75 de ani, ceea ce face împrumutul Mindi ideal pentru pensionari.

Cu ajutorul  vei avea parte de cele mai bune comparații de credite rapide online. Este foarte important să alegi acel împrumut care să se plieze pe veniturile tale și care să-ți ofere posibilitatea de a te bucura la maxim de banii împrumutați. Cu Mindi vei avea parte de un credit confortabil și ușor de accesat și de returnat. Chiar dacă ai 25 de ani sau 75 de ani! Pentru că Mindi.ro este un partener care-ți răsplătește încrederea de fiecare dată când ai nevoie de bani împrumut!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here