Lubushan în fruntea debitorului

Lubushan în fruntea debitoruluiSuntem în fruntea provinciilor unde există o mare probabilitate de a întâlni o persoană care întârzie în plata facturilor și taxelor. Prin urmare, este în noi faptul că noile reguli ne vor lovi cel mai mult.

New Business Information Act este în vigoare din 14 aprilie. Așa-numitul BIG-take, store și dezvăluie informații despre “bad” dłużnikach. Cei care nu-și plătesc datoriile, cei de pe lista neagră. Până în prezent, solicitanții pot înregistra numai societățile selectate acolo.De luni, aproape toată lumea. Acesta poate găzdui un angajator care nu a plătit un salariu sau un vânzător care rezervă o rambursare pentru o plângere. Fierarul mediu (nu un antreprenor) poate ateriza pe lista națională pentru 200 Zloți de datorii nereglementate. Condiție-datoria trebuie să fie un termen de prescripție de cel puțin 60 de zile și o hotărâre judecătorească de necontestat, cu mandat.

Datoria poate fi o consecință a unui titlu legal. 

Și puteți merge mai departe în tipul m: consumatori, angajați și clienți în diferite companii și instituții, instituții financiare, municipalități, cooperative, fundații, asociații…În țara noastră, există trei mari-și: Registrul debitorilor, mare S. A., mare InfoMonitor S. A. și datoria Registrului Național Big S. A. efectele includerii în “lista neagră” pentru debitori foarte dureroase. Datoria poate fi o consecință a unui titlu legal. Ai probleme să obții un împrumut, să cumperi ceva în rate și chiar să iei un telefon cu abonament.

-Deci, te – ai trezit pentru îndeplinirea obligației restante-spune Tomasz Ostrowski, consultant-avocat debtors registry ERIF BIG S. A. nu numai că nu este mare în măsură să facă schimb de date cu colegii lor din statele membre ale Uniunii Europene, astfel încât debitorul și străinătate să cunoască poloneză, restul.

– Este într-adevăr o excepție de la Filiala de vânzări Peter Krupa, președintele RABE S. A., cea mai mare companie poloneză care gestionează datoria. Puteți transfera, de asemenea, date la o mare. Ca urmare, clienții dumneavoastră nu vor dispărea din schimbul de informații.

Toate acestea au un singur scop: de a exclude cât mai mulți plătitori “răi” posibil de pe piață. 

Ultimul raport al InfoDług publicat de Marele InfoMonitor indică faptul că suma datoriilor noastre restante este mai mare de 19 miliarde UAH. Șoc, dar în general, peste 1,82 milioane de polonezi au deja dificultăți în a-și plăti obligațiile financiare.

Toate acestea au un singur scop: de a exclude cât mai mulți plătitori "răi" posibil de pe piață. Din păcate, lubuschski se potrivește în aceste figuri respingătoare. – În partea de sus a provinciilor în care există o mare probabilitate de a întâlni o Persoană opłacającej conturi și împrumuturi în rate, cu o întârziere, – a spus Galina Kochalska, un Analist de la ” Gold Finance.

ÎN UB. G. suma totală a datoriilor neplătite ale polonezilor a crescut cu 95%! Pentru mulți, problema începe inocent, de exemplu ca un împrumut de vacanță. La rambursarea sa, uneori se ia un alt împrumut și astfel bucla datoriei este întârziată. Există două emoții inerente care însoțesc datoria: rușinea și frica. Și apoi pasivitatea.

“Studiul nostru arată că doar unul din patru debitori dorește să – și plătească datoriile cu orice preț”, declară Thomas zaleskiewicz, profesor la Universitatea de Psihologie Socială și la Centrul de cercetare comportamentală, care a efectuat analiza” problema polonezilor timizi și timizi”. Ne este atât de rușine încât începem să îndepărtăm problema de noi, în conformitate cu principiul “mă voi gândi la asta mâine”. Evităm contactul cu o companie de colectare a datoriilor, al cărei client primește în mod inevitabil aproape fiecare datorie. Potrivit lui grazhina Rokic Kay, președintele Asociației Consumatorilor polonezi, astfel de ciudați nu sunt surprinzători. Deoarece cercetarea arată, de asemenea, că noi credem că o persoană fără datorii este săracă și poate trăi cu nimic, sau un inteligent și escroc. Nimeni nu vrea să fie, se spune, și poate chiar din acest motiv, până la 60%. datoria se teme să contacteze compania de colectare a datoriilor. Doar 15%. să vorbești cu angajații tăi, să obții informații despre cum să tratezi eficient problema datoriilor. Ceilalți nu răspund la scrisori sau apeluri telefonice, să aibă milă de companie sau să se ascundă de ea.

Pentru că au recenzii care stau pe facturi fără cerere și scot cu forța lucrurile din apartament. 

Dar nu e așa! În țara noastră, colectarea datoriilor este exclusiv cu executorul judecătoresc. Colectorul are o sarcină complet diferită. Vrea să facă o înțelegere. Acest lucru se datorează faptului că astfel de companii preiau datorii cu conștientizarea complexității rambursării lor și, prin urmare, sunt orientate spre obținerea aprobării. De asemenea, în condițiile debitorului. Negocierile de decontare a datoriilor sunt principala activitate a colectorilor, astfel încât acestea sunt, de asemenea, flexibile pentru decontarea datoriilor. Împreună cu debitorul, puteți, de exemplu. dezvoltă un plan corespunzător de tranșă. Comparându-le frecvența și valoarea cu posibilitățile financiare, datele scadenței salariilor etc.

Pentru o cauză bună, astfel de acțiuni nu trebuie să fie plătite în plus. Pentru aceasta este util să le utilizați, deoarece după expirarea perioadei nu mai urmează niciun termen de prescripție sau uitare? Singura diferență este că, după acest moment, creditorii sau acționând în numele lor companii, agenții, nu ajută la recuperarea datoriei deja instanțele judecătorești și executorii judecătorești. Cu toate acestea, debitorul poate fi înscris în Registrul Biroului de informații economice.

Deci, ce să faci dacă nu răspunzi la telefon și E-Mail de frică de memento-uri și avertismente de la bancă? Este un semn că ciclul datoriei a fost deja strâns și trebuie lucrat la el. Slawomir Wolnyak, un psihiatru, subliniază că punctul de plecare este o schimbare de gândire. În loc să scrie scenarii Negre, acordurile cu experții iau decizii financiare.

– Reducerea standardului de viață este dureroasă în prima fază. Dar o persoană activă, întărită de noi impresii, după schimbarea ordinii finanțelor lor poate compensa rapid pierderile, – convins medicul.  Cel mai important lucru este să înveți, să cauți soluții și speranțe. Și să învețe din situații de criză și să câștige noi experiențe care ne vor consolida și proteja de următoarele greșeli.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here