Împrumut între persoane fizice: împrumut fără bancher

Împrumut între persoane fizice: împrumut fără bancherLaptopul sa rupt cu trei zile înainte de promo, o mașină de spălat care va distruge sufletul înainte de muncă, datoriile pe care le-a acumulat, chiria a întârziat… Cine nu sa întâlnit niciodată cu un eveniment neașteptat care va necesita în curând bani ? În același timp, recurgerea la un împrumut bancar tradițional este impracticabilă. Puteți oricând să vă adresați celor dragi, dar această soluție nu oferă nicio garanție, deoarece nu au neapărat fondurile sau încrederea disponibile pentru a le împrumuta… Alte alternative sunt posibile în aceste condiții. Unul dintre ei sa născut în SUA: un împrumut personal care nu necesită nici bancheri, nici acte.

Credit între persoane fizice: răspunsul la o nevoie urgentă

Credit între persoane fizice: răspunsul la o nevoie urgentăGospodăriile franceze sunt foarte vulnerabile la Credit: 8 pentru 10 persoane, din care au fost deja primite bani (79%). Rata de emisiune a obligațiunilor este destul de ridicată: aproape unul din cinci francezi primește obligațiuni cel puțin o dată pe an (17%). Dar dacă împrumută, atunci împrumută foarte mult: 63% dintre francezi au împrumutat deja bani. Ponderea 18-24 de ani este de 72%, în timp ce debitorilor mici 78%. Băncile nu au fost întotdeauna foarte prietenoase, mai ales în ceea ce privește profilurile puțin non-standard, iar persoanele fizice au folosit apoi soluții alternative.

Credite personale (PP) sau” credite ” peer-to-peer provin din Statele Unite, unde încrederea clienților privați în sistemul lor bancar a scăzut de-a lungul anilor, iar scandalurile bancare au format țara. Mulți debitori potențiali au decis să se concentreze pe economia de cooperare. Succesul PAP / P2P, care a fost creat ca o platformă de internet, sa răspândit în Franța. Motivul pentru aceasta este viteza sa, precum și lipsa de încredere în sistemul în care proiectele debitorilor depind de bunăvoința băncilor. 

Un contract de afaceri privat este atât de succes și competitiv față de împrumuturi tradiționale, deoarece oferă o alternativă reală la realitățile lumii financiare franceze : 

lipsa forței economice,

creșterea șomajului,

creșterea numărului de persoane în condiții financiare instabile

Fără a număra toate persoanele din fișierul problemă de plată a creditelor pentru persoane fizice (FICP) sau în fișierul principal de cecuri (FCC). Un fișier care vă ia orice oportunitate de a obține un credit personal. 

Credite pentru consumatori: ce este scris în lege ?

Credite pentru consumatori: ce este scris în lege ?În conformitate cu Legea de credit de consum pentru creditul de consum în sensul articolului 1892.  (ROS.) Aceasta înseamnă că creditorul se angajează să împrumute bani și Împrumutatul se angajează să le plătească în euro. Dacă este vorba de prezentarea probelor sau de a dovedi, articolul 1353 din Codul civil, se aplică atât pentru reglementarea contractului de credit sau recunoașterea datoriei pentru un împrumut de 1 500€. În cazul împrumuturilor care sunt sub această sumă, dovada este recunoscută oricum.

Cum functioneaza un credit de nevoi personale?

Împrumut între persoane fizice

Nevoie de bani rapid ? Economisiți timp cu PAP

Un credit de nevoi personale în valoare de cel puțin 760 € nu constă într-un zbor simplu în ambele părți la un ATM. Creditorul își obligă fondurile personale, cum ar fi Banca. Acesta este un împrumut de consum real, care este reglementată de condițiile de creditare, ratele dobânzilor, termene etc.

Există toate premisele pentru a evita abuzurile, care, din păcate, sunt comune. Conversia digital forțat pe site-urile de multiplicare de credit între persoane fizice, precum și încercarea de a comite fraude.

Ca și în cazul tuturor creditelor de consum, împrumutarea de la o persoană privată necesită elaborarea unui acord care :

Suma creditului ;

Durată ;

Frecvența plăților lunare ;

Ratele dobânzilor (suplimentare))

Ambele părți trebuie să convină asupra acestor Termeni și apoi să decidă asupra formei contractului. Două Moduri :

Contractul de împrumut (descărcați direct de pe site-ul oficial al administrației fiscale), semnat de fiecare dintre părți, care are o copie a acestuia. Formularul de cerere de împrumut între persoane fizice, cerfa 10142 * 6. 

Recunoașterea datoriilor emise de debitor sunt datate și semnate. Acest document este considerat un împrumut, și suma recunoscută de debitor. Dacă este necesar, putem scrie și semna la notar. După publicarea documentului, originalul va fi transferat creditorului, iar Împrumutatul va păstra copia. Un original suplimentar va fi introdus la Inspectoratul Fiscal. 

Vezi alte articole:

Credite pentru consumatori: ce să raporteze ?

Chiar dacă creditorul dvs. este cel mai bun prieten al dvs. și suma creditului este scăzută, fiecare împrumut personal trebuie transferat la IRS. Dacă împrumutați sau primiți bani, trebuie să raportați cu siguranță dobânda primită sau plătită. Acestea sunt considerate ca fiind impozabile pentru creditor. Această mișcare este crucială: în caz de inactivitate (voluntară sau nu voluntară), autoritatea fiscală poate impozita suma ca venit de origine nedeterminată.

Un alt punct important este viteza de uzură. În cazul în care părțile au decis să aplice rata dobânzii la împrumut, rata dobânzii nu trebuie să depășească rata de consum a unui anumit Banque de France. Acestea sunt verificate în fiecare trimestru și corespund ratelor maxime la care puteți împrumuta bani.

 

Problema ” costului de procesare”” 

 

Împrumut între persoane fizice

Creditorii percep o taxă administrativă ? Feriți-vă

Pentru fiecare împrumut personal, sunt necesare taxe care alcătuiesc remunerarea creditorului pentru această tranzacție. Aceasta este dobânda a cărei sumă este determinată între cele două părți și nu poate depăși cheltuielile zilnice stabilite de Banca Franței. Spre deosebire de un împrumut bancar clasic, Împrumutatul este scutit de taxa de card cu PAP (în caz de absență logică a actelor). Dar aveți grijă, mulți creditori online și site-uri web vă pot cere să plătiți taxele de procesare în avans. De obicei, este amețeli. ; nici un creditor solid nu are dreptul să perceapă o taxă pentru un caz care nu există. 

Deci, găsirea unui împrumut personal fără taxe este găsirea unui împrumut personal în care creditorul este o persoană cinstită.

Credite personale: feriți-vă de escroci

Credit între persoane fizice urgent

Gata printre persoane fizice: feriți-vă de publicitate falsă !

De unde știu că publicitatea împrumuturilor între persoane fizice este de încredere? Când vine vorba de bani, mai ales online, există multe încercări de șantaj fraudulos. Niciodată nu răspunde la oferta de credit online :

dacă este introdus într-un comentariu articol (cum ar fi acesta) sau pe forum.

cu erori de scriere

o poveste care spune mai multe puncte de prima persoană.

Nu furnizați niciodată informațiile dvs. de contact direct dacă nu sunteți sigur dacă îl cunoașteți pe creditor. “Vestea bună” este că aceste încercări necinstite sunt ușor de detectat. O mică antologie a fraudei de credit între persoane fizice

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here