Este posibil să se șteargă istoria în BIK?

Este posibil să se șteargă istoria în BIK?Birourile de credit colectează și furnizează informații privind pasivele și întârzierile în rambursarea împrumuturilor și creditelor. Cât timp stochează BIK toate datele primite? Sau poate fi șters un istoric de credit negativ? Contrar credintei populare, Un tur card de credit nu este inca un registru debitor. Această instituție colectează și furnizează informații despre întârzierile în rambursare, precum și despre plățile în timp util.

Ceea ce este interesant, potrivit datelor de pe site-ul bik-Y, informații pozitive despre activitățile clienților reprezintă până la 90% din totalul acumulat în registru. “Datele de Credit sunt transferate către BIC de către toate băncile și cele mai mari companii de credit. Biroul primește informații despre împrumuturi și împrumuturi, precum și despre rambursarea cardurilor de credit, a achizițiilor de rate sau a contribuțiilor de leasing.”,- a explicat Arthur Wenzkowski,

Cum sunt colectate datele în BIK-Y?

Când aplicăm pentru un împrumut sau un împrumut, instituția financiară pe care o selectăm transferă automat aceste informații birourilor de credit. În plus, aceasta este obligată să informeze periodic BIK-U cu privire la orice modificare a plății, rezilierii sau ajustării valorii datoriilor noastre. Ca Arthur Więckowski spune, Registrul se bazează noastră istorie de credit pe baza informațiilor colectate, care este un factor important în decizia de a aloca fonduri suplimentare pentru noi în viitor:Cum sunt colectate datele în BIK-Y? “dacă vom reglementa ratele conform graficului, fără alunecări și întârzieri — istoria de credit va fi pozitiv. Cu toate acestea, în cazul în care datoriile noastre sunt rambursate după termenul limită, în ochii instituțiilor financiare, devenim clienți mai puțin de încredere.”

Datele colectate în BIK-U reprezintă o sursă importantă de informații privind fiabilitatea și răspunderea, se afirma în raport. Băncile rămân deosebit de stricte în acest sens, în cazul în care un istoric de credit negativ tinde să însemne decizii de credit negative. Desigur, oferta de împrumut pe piața non-bancară este mai flexibilă. În cazul în care, din cauza unui istoric de credit negativ, Banca ți-a refuzat împrumutul, nu face nici o greșeală. Există o șansă bună ca fondurile suplimentare să fie împrumutate de la o instituție non-bancară. Deși societățile de credit efectuează, de asemenea, o evaluare a riscului, și înainte de a decide “Prześwietlają clienți”, prin urmare, mai mare, de la bănci, nivelul de risc și folosind diferite instrumente de verificare, rămân deschise la nevoile clienților mai puțin fiabile. Acesta este un așa-numit”BIK-Free-Service”.

Dacă vrem să obținem un împrumut ieftin sau un împrumut gratuit, trebuie să ne putem lăuda cu o istorie curată în BIK. Există posibilitatea de a “curăța” povestea care s-a acumulat la birourile de credit?

Încrederea este cheia succesului.

Intrările Negative în BIK apar dacă efectuăm o plată de cel puțin 90 de zile întârziere și sunt decontate legal în termen de 5 ani. Ceea ce este important în acest timp poate fi vizibil în acest registru și transmis subiectelor financiare, chiar și fără consimțământul nostru. Eliminarea informațiilor negative de la BIK-Y nu este imposibilă, dar se poate întâmpla doar în câteva cazuri speciale.

Încrederea este cheia succesului.– Putem cere ca informațiile negative din BIK să fie șterse dacă acest lucru nu este adevărat. Cu toate acestea, dacă obligația nu a fost rambursată la timp, ne angajează la o perioadă de 5 ani pentru prelucrarea datelor. Numai după expirarea sa, aceste date pot fi șterse la cererea consumatorului. – sfătuiește Arthur Wenzkowski, Serviciu de expert Chwilowo.pl.er adaugă, de asemenea, că persoanele care au plătit această obligație în timp util poate solicita ca această informație să fie eliminate de pe BIC, în orice moment. Trebuie să ne amintim că impactul asupra credibilității noastre, în special în ochii companiilor de credit și a altor baze de date. De obicei, Registrul debitorului de NRD, șerif, mare sau CRIF. Contrar credintei populare, informatia este prezentata in ele nu numai despre datorii, dar, de asemenea, in timp wywiązywaniu obligatiile lor. Prin urmare, informațiile pozitive sunt mai vizibile și, prin urmare, mai favorabile pentru consumatori. Pentru multe companii de credit, indicatorii enumerați reprezintă o indicație mai bună a situației financiare actuale a unei persoane finalizate și pot compensa o mică întârziere în BIK.

Dar dacă înregistrarea în BIK-U este în mod clar negativă, o utilizare rezonabilă a produselor financiare poate ajuta și plătiți la timp. În primul rând, trebuie acordată atenție pentru a compensa cheltuielile și pentru a plăti datoriile curente. Pe de o serie de alte modalități speciale de a îmbunătăți clasament în BIK Arthur Więckowski cu site-Ul Chwilowo.pl: “puteți plăti înapoi rate pentru achiziționarea de aparate de uz casnic mici sau electronice, și apoi ratele de program. Rambursarea în timp util a datoriilor financiare stipulate la BIK este întotdeauna prietenoasă cu clienții. Nu uitați să luați în considerare, de asemenea, perioadele de rambursare pentru datoria cardului de credit și să le reglementați în timpul termenului bezodsetkowego, astfel încât să nu depășească limitele de credit pentru carduri de credit.

Cu toate acestea, cea mai sigură modalitate de a crește fiabilitatea este o atitudine rațională față de situația lor financiară și o gândire-prin selectarea unui produs financiar, astfel încât acesta să fie cât mai profitabil posibil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here