Credius – credite nebancare de până la 30,000 Ron!

Credius - credite nebancare de până la 30.000 de dolari!PRO

Credius ifn oferă atât împrumuturi pe termen scurt (până la 3000 usd), cât și pe termen lung (până la 30 000 usd);

Vârsta minimă acceptată, precum și cea mai mică perioadă de stagiu (doar 1 lună);

Controlați și analizați fișierele și aprobați cererea Credius online în maximum 60 de minute;

Mai multe moduri de a plăti bani (în numerar, prin transfer bancar sau prin Qiwi).

Lipsa

Este necesară o taxă de analiză de 160 USD;

Este necesară o taxă de gestionare a creditelor în fiecare lună de 1% din suma creditului;

LipsaValoarea DAE este ridicată (peste 1500%), iar rata fixă a dobânzii este de 200% pe an.

Credius. ro este una dintre brandurile online care se ocupă de creditele nebancare și se bucură de recomandările lui din cauza modului în care va revoluționa piața creditelor din România. În plus, spre deosebire de alți operatori on-line de creditare, Credius IFN servicii de credit bani pentru toți românii, atât în țară, cât și cele care lucrează în străinătate.

Până în prezent Credius online, iese în evidență ca fiind descoperitorul de drumuri din punct de vedere al faptului ca piața românească de creditare nebancară trebuie să crească din acest moment (prin organizarea de concursuri pentru clienți, oferind o selecție de moduri de plată lunară-fixă sau de reducere a costurilor, oferind posibilitatea de a realiza economii, chiar dacă aveți un credit). Prin urmare, încredere în opinia, există minunate printre clienții, ceea ce înseamnă că, dacă aveți nevoie de bani de împrumut, apoi creditorul pe care vă puteți baza de la acest punct!

Care sunt particularitățile creditelor de la Credius Rusia?

Pentru cei interesați de împrumuturi rapide, inclusiv companiile, pot fi obținute ca împrumuturi pe termen scurt (între 600 și 3.000 de dolari) și pe termen lung (între 600 și 30.000 de dolari). În Credius împrumut on-line, termenul de rambursare a acestor împrumuturi este între 4 și 11 luni (pe termen scurt) și 12-60 luni (pentru pe termen lung).

Printre împrumuturile nebancare oferite de acestea 

Care sunt particularitățile creditelor de la Credius Rusia?operatorul ifn ia în considerare, de asemenea, creditul pentru pensionari (în mărime de la 600 până la 30 000 dolari SUA, în intervalul de la 7 la 60 de luni), precum și alte tipuri de credite, cum ar fi opțiunile pentru micro-întreprinderi (aflate în procesul de pornire) și pentru românii din diaspora. Astfel, aceștia pot primi între 600 și 9000 de euro pe un termen de la 7 la 60 de luni.

În ciuda faptului că banca a Credius nu credit de opțiuni, recent a apărut pe piața formula Anticredit oferă clientului o mulțime de oportunități de a gestiona de credit în mod voluntar, câștigând până la 200 de lire sterline pe de rambursare anticipată, precum și procentul de reducere (de la 1% la 20% de la suma creditului), dacă restituirea are loc în termen de 60 de luni, care au fost semnate contracte. În plus, deoarece în Credius ifn sunt un client foarte important, de multe ori se bucură de diverse promoții și concursuri care îi dau posibilitatea de a face bani gratuit.

Ce termeni de a obține un împrumut cu IFN Credius?

Credius împrumut poate fi orice română care:

Are cetățenie română (și locuiește în România, precum și pentru românii care își desfășoară activitatea în afara țării noastre;

Cu vârste cuprinse între 18 și 75 de ani;

Are venituri sub formă de salarizare (cu o experiență minimă de 1 lună la locul de muncă actual) sau la pensionare.

În momentul în care alegeți această opțiune de împrumut, vă puteți conecta la credius.ro și completați formularul de înregistrare personală și financiară, care vă va permite să accesați mult mai ușor ofertele de credit în creditele viitoare. Puteți aplica atât online, cât și prin completarea unei cereri la una dintre filialele Credius, care se află în toate marile orașe din România. Trebuie remarcat faptul că în Credius online sunt necesare sume suplimentare pentru examinarea cererii (ruble 160), precum și pentru administrarea împrumutului (1% din valoarea sa, în fiecare lună).

Termenul de fixare este de 60 de minute( de la data expedierii datelor solicitate), iar documentele care sunt buletinul de identitate / pașaportul, cererea de credit și biletul de pensionare (pentru pensionari). Nu este necesar un certificat de venit dacă veniturile obținute pot fi verificate pe baza ANAF, dar în unele cazuri poate fi necesar suplimentar.

Nu este necesară existența unui cont bancar, banii pot fi plătiți în numerar și, în ceea ce privește metoda de returnare a banilor sub formă de plăți lunare cu valoare fixă sau redusă (care oferă economii pe termen lung). Banii pot fi rambursați lunar în numerar (într-una din filialele numite Credius România), prin transfer bancar sau într-unul din centrele autorizate Qiwi.

Contactați Credius

Fără îndoială, acesta este unul dintre serviciile care merită atenția fiecărei rune, care va oferi împrumuturi rapide de calitate, deci .ro de asemenea, subliniază o mulțime de oportunități de a contacta această platformă online și prin telefon pentru a oferi credite ifn. Credius ifn poate fi contactat prin chat, telefon și e-mail ,precum și prin intermediul rețelelor sociale (conturi în toate rețelele majore la nivel național și internațional).

În Credius orele de lucru-de luni până vineri, de la 9: 00 la 18: 00. Dacă aveți nevoie de credit Credius pensionari sau diaspora, acest operator de credit care operează pe piața română din 2013 este întotdeauna o opțiune prioritară, mai ales dacă doriți să obțineți rate avantajoase pe termen scurt și lung.

Concluzie

Credius.ro acesta este unul dintre cele mai reprezentative ale operatorilor de credite rapid în România și ocupă primul loc în recomandările din cauza de înaltă suma creditului (până la 30 000 dolari sua sau de 9.000 de euro), pe un termen de rambursare (de la 4 la 60 de luni), precum și disponibilitatea avantajoase variante de creditare, cum ar fi concursuri de clienți și un pachet de Anticredit. Deci, atunci când doriți să obțineți un împrumut rapid, sau un credit de nevoi personale, care vă oferă beneficii complete, selectați Credius România!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here