Credite pentru studenti cu sau fara venit – imprumuturi pentru studii

Credite pentru studenti cu sau fara venit – imprumuturi pentru studiiConsiliul suedez de finanțare a studenților (CSN) este agenția guvernamentală care gestionează finanțarea studenților suedezi, și anume granturi și împrumuturi pentru studii. Acestea gestionează, de asemenea, împrumuturile pentru permis de conducere și creditele pentru echipamente de origine, printre altele.

Finanțarea studenților-granturi și împrumuturi pentru studii

Împrumuturi pentru echipamente de origine – pentru Refugiați
Credite pentru permis de conducere – pentru șomeri
Nou-veniți în Suedia-refugiat
Tocmai am primit prima mea scrisoare cu privire la rambursarea împrumutului meu student de la CSN. Evident înțeleg că trebuie să-ți plătești datoria, dar am fost șocată când am primit scrisoarea asta când am terminat școala acum 3 săptămâni. Lucrează repede. Foarte repede.

Finanțarea studenților-granturi și împrumuturi pentru studiiChiar dacă literalmente toată lumea știe că Suedia este “o țară uimitoare” în multe feluri diferite, Suedia este, de asemenea, extrem de distrusă. 600 de asistente și doctori au fost concediați recent dintr-unul din cele mai mari spitale, în ciuda faptului că trebuie să recrutăm 233.000 de oameni în sectorul sănătății până în 2023.

Vorbesc despre contraproductiv sau pentru a fi de lucru înapoi. Am găsit aceste știri ciudat și de fapt destul de nebun. Dar asta e altă poveste.

Astăzi, voi concentra doar pe CSN și datoria mea student împrumut.

Am terminat școala acum 3 săptămâni, cu rata șomajului la 6,3% în total, nu este atât de ușor pentru a obține un loc de muncă, chiar dacă este un număr decent. În cazul în care locuiesc, am avut o rată a șomajului de 10,7% în luna noiembrie a acestui an.

Sunt acum o asistentă medicală psihiatrică sau o asistentă specializată în psihiatrie, și eu sunt unul dintre cei norocoși să aibă un loc de muncă a doua zi după ce am terminat școala. Sunt, evident, fericit, dar nici măcar nu am semnat actele pentru ea încă și CSN mi-a trimis o scrisoare despre cât de mult bani eu ar trebui să le plătească înapoi pentru împrumutul meu student.Lucrurile care mă deranjează sunt astea.:

Cum ar putea cineva să plătească asta fără o slujbă?

Cum ar putea cineva să plătească asta fără o slujbă?Nu ar trebui să verifice dacă sunt în stare să plătească înapoi înainte de a-mi trimite scrisori de rambursare?
Unul dintre lucrurile bune, evident, este că eu sunt în măsură să plătească înapoi lunar în schimb, dacă vreau prea. Nu mă costă nimic în plus și pot trece cu ușurință la baza lunară… Dar totuși, cred că este dat peste cap să facă acest lucru atunci când ei nici măcar nu știu dacă am un loc de muncă sau nu…

CSN ar trebui să fie un fel de “colac de salvare”, și ori de câte ori doriți să studieze aveți opțiunea de a face acest lucru și încă mai au un venit. Este minim, și este practic imposibil de a trăi din venitul dvs. student împrumut dacă aveți copii sau dacă locuiți într-un apartament mare, de exemplu… Dar CSN poate fi încă o opțiune bună pentru mulți, deoarece ratele dobânzilor și timpul de plată este bun în general.

Vezi alte articole:

Adică, datoria mea totală de student este de aproximativ 9228 dolari SUA și eu ar trebui să plătească înapoi ~190 dolari la fiecare trei luni. Cam 760 de dolari pe an… Deci, aproximativ vorbind, trebuie să plătească totul înapoi în 12 ani.

Pun pariu că majoritatea oamenilor ar considera asta o afacere bună… Mă întreb de ce naiba îmi spun să plătesc înainte să știe dacă am o slujbă sau nu. Nu ar fi fost mai bine să-mi dea prima scrisoare de rambursare atunci când știu că am un loc de muncă, și lasă-mă să plătească înapoi în 12 ani din acea zi…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here