Cele mai populare companii de credite de nevoi personale din România în anul 2020

Cele mai populare companii de credit personale din România în 2018Creditele din România sunt din ce în ce mai reglementate, de aceea clienții beneficiază de o protecție sporită a intereselor lor. Banca Centrală, ca autoritate centrală responsabilă de reglementarea structurii financiare, iar Ministerul Finanțelor-pentru reglementarea situației juridice a companiilor de creditare bancară și nebancară în țară.

Există o deschidere crescândă de către băncile tradiționale pentru împrumuturile lor. Ca urmare, aceste credite personale sunt disponibile pentru multe bănci de pe piața română. În acest articol, vom încerca să identificăm cele mai populare 10 organizații care oferă credite personale pentru anul 2018.

Care sunt avantajele accesului la un credit de nevoi personale?

Care sunt avantajele accesului la un credit de nevoi personale?Spre deosebire de alte tipuri de credite, aceste împrumuturi sunt caracterizate de o serie de beneficii, cum ar fi:Nu aveți nevoie de garanții imobiliare sau credite auto sau ipoteci care oferă garanții (proprietate sau mașină) pentru a aplica pentru un împrumut. Desigur, există și ipoteci personale, dar au oferit sume mari pentru care este necesară asigurarea securității.

Acest tip de împrumut poate fi, de asemenea, utilizat pentru refinanțarea unui împrumut de consum de la o altă bancă sau bancă, în condiții mai avantajoase pentru client (rata dobânzii,costul APR, numărul de rate etc.).

Acesta este un mod flexibil de creditare – nu sunt necesare multe documente, iar clientul nu va întreba despre utilizarea sumei primite.

Acestea sunt împrumuturi online-ceea ce înseamnă că va fi mult mai rapid și mai ușor decât orice alt tip de împrumut. Bani este foarte rapid, într-un cont sau un card de solicitant, ceea ce înseamnă că este una dintre cele mai profitabile credite.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de împrumut este faptul că solicitantul poate obține un credit de nevoi personale, fără nici un ajutor de venit. Deși multe instituții nebancare nu necesită acest document, pentru a spori securitatea, fiecare dintre aceste companii efectuează verificări legate de veniturile solicitantului. Ca urmare, ar fi recomandabil ca acest tip de act să fie disponibil, deoarece facilitează procesul de verificare și emitere a creditelor personale.

În ceea ce privește condițiile de creditare personale, acestea sunt într-un nivel minimalist, astfel încât aceste împrumuturi băncile dau atât de repede. În principiu, solicitantul trebuie să înregistreze venituri din salariu, pensie sau altă sursă de drept pentru a beneficia de acest tip de împrumut.

Folosind un calculator de împrumut Împrumuturi personale, solicitantul se întoarce la începutul valorii totale a împrumutului pe care dorește să îl acceseze și toate detaliile financiare care vă interesează. Dacă aveți nevoie de un credit de nevoi personale pentru a vă oferi toate aceste beneficii și multe altele, mergeți la -comparison site credite personale din România GRATUIT!

Care sunt cele mai populare 10 instituții, credite personale din România în 2018?

Piața creditelor din România este foarte listată, dar puține dintre băncile românești pot rang în top 10 cele mai populare instituții de creditare, din punct de vedere al creditelor personale din România:

Care sunt cele mai populare 10 instituții, credite personale din România în 2018?Credit personal loans-ING-acest lucru oferă acces la 90.000 de ruble, cu o rată a dobânzii de numai 8.25% pe an, timp de până la 5 ani, fără a fi nevoie de orice certificat de conținut.

Credit pentru nevoile personale ale Germaniei-este foarte profitabil, astfel încât acestea sunt de până la 130000 RON, la 60 de luni, cu o rată fixă sau variabilă a dobânzii (8,25% pe an) și fără a analiza fișierele.

Credite private de credit BCR-Disponibil în RON-24100 euro, cu o rată a dobânzii de 9,49% pe an, pe o perioadă de 5 ani.

Credit personal needs CEC-disponibil pentru sume de până la 90.000 Ron, rate variabile ale dobânzii (între 7.96% 8.46%), pe o perioadă de 5 ani garanție de până la 1 an.

Credit personal needs Banc post-disponibil pentru sume de până la 90.000 RON, pe o perioadă de 5 ani, cu rate ale dobânzii anuale variabile de la 7.9% și harul lunii, în fiecare an, la alegere.

Credit de consum credit Alfa-Bank în valoare de Ron echivalentul a nu mai mult de 20 000 de ruble, pe o perioadă de 5 ani, și răspunsul la acordarea/refuzul cererii în termen de 24 de ore.

Credit personal needs Raiffeisen Bank-vă oferă posibilitatea de a împrumuta, până la 200.000 de euro (echivalent în RON) pentru o perioadă de 60 de luni, cu o rată a dobânzii de 5%, dar atunci când obiectul garanției.

Credit UniCredit personal needs-veți obține până la 90.000 Ron, un maxim de 5 ani, cu posibilitatea de a alege între o rată fixă sau Variabilă (de la 11.95% și 12.95%).

Credit pentru nevoi personale Banca Romana-suma pe care RON 110.000 va primi poate fi de maxim 5 ani, cu dobânzi între 8.9% și 9,5%.

OTP credite de consum-veți primi Ron 6600, cu o rată a dobânzii de 7,90% pe an, pe o perioadă de 60 de luni.

Dacă aveți nevoie de o sumă mai mică, într-o perioadă mai scurtă de timp și în condiții mai favorabile decât în altă parte, are nevoie de credit care aveți nevoie.