Credit usor de obtinut online, fara acte. Este mai simplu

Credit usor de obtinut online, fara acte. Este mai simpluPuține lucruri contează mai mult decât încrederea când conduci o afacere online.

Clientul poate conta pe tine după ce cumpără afacerea ta? Pe de altă parte, cât de sigură este afacerea ta împotriva fraudei de credit? Protejarea datelor clientului ar trebui să fie prioritatea în afacerea dvs. online.

Pentru cei care fac afaceri on-line, există două tipuri de fraudă online care ar putea întâmpla cu tine și clienții dumneavoastră. Prima este preluarea de cont, care, așa cum sugerează numele, este atunci când cineva preia un cont de client pentru a face achiziții neautorizate.

Acesta este un atac brutal asupra unui client sau client.

Furtul de identitate este al doilea tip de fraudă online și este o încercare de a fura numele de utilizator al clientului, parola, numărul cardului de credit sau alte informații personale.

Aceste două categorii de fraudă online pot afecta afacerea dvs. online prin hacking și scheme de phishing.

Frauda Online poate fi devastatoare pentru o afacere, precum și pentru client. Ca cineva care deține și operează un magazin online, Doriți să vă asigurați că informațiile dvs. client sau client este sigur.

Aici sunt șapte practici pe care le puteți încorpora în managementul dvs. de afaceri on-line pentru a proteja confidențialitatea clientului și de securitate de afaceri împotriva fraudei de credit.

1. Atinge și menține standardele industriale.

1. Atinge și menține standardele industriale.Consiliul Standardelor de securitate ale industriei cardurilor de plată (PCI SSC), o organizație care include Visa, MasterCard, și American Express, stabilește orientări pentru protecția datelor consumatorilor. Puteți vizita site-ul PCI standarde de securitate pentru a avea suficiente cunoștințe despre cerințele sale complete.

Companiile Online sunt mandatate să respecte aceste standarde pentru a menține un mediu sigur pentru clienți. PCI conformitate include măsuri de securitate de bază, care includ modificarea parole implicit fabrică pe toate conexiunile de rețea și crearea unui firewall de bună calitate între conexiunea la internet și orice sistem care stochează și preia numere de card de credit.

2. Fiți informat că furnizorul dvs.

de platforme de comerț electronic vă poate ajuta sau vă poate manipula complet conformarea PCI.
De exemplu, PayPal oferă o legătură de Preplătire, care este o soluție conformă cu PCI și se ocupă de standardele PCI pentru tine. Asigurați-vă că respectați aceste orientări prin respectarea ICP, deoarece acest lucru este obligatoriu și pentru a evita orice amenzi sau sancțiuni.

Vezi alte articole:

3. Verificați întotdeauna securitatea site-ului.

3. Verificați întotdeauna securitatea site-ului.Ca proprietar, știi foarte bine afacerea ta decât oricine, astfel încât aveți responsabilitatea de a monitoriza securitatea site-ului. O parte din securizarea site-ul dvs. este de a actualiza în mod regulat parolele la panoul de control al serverului web și baze de date.

A se vedea, de asemenea, Fed continuă să crească ratele dobânzilor în ciuda problemelor de pe piața mondială
Puteți utiliza, de asemenea, instrumente pentru care ar putea urmări adresele IP ale clienților. Verificați dacă folosesc adrese de e-mail gratuite sau anonime (de exemplu, Gmail sau Yahoo).

Acest lucru se datorează faptului că șansa de fraudă este mai mare de la un furnizor de servicii de e-mail gratuit decât de la un serviciu plătit sau găzduit.

4. Monitorizează conturile și tranzacțiile.

Un alt sfat este de a monitoriza conturile și tranzacțiile de pe site-ul dvs. pentru a detecta orice steaguri roșii, cum ar fi un număr mare de ordine folosind diferite carduri de credit, precum și informații de contact și facturare inconsecvente.

Există deja tipuri de măsuri de monitorizare a fraudei implicite de unele platforme de comerț electronic. De exemplu, PayPal are un set de filtre de gestionare a fraudei care verifică și sortează tranzacțiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here