Urgent IFN: Credit pana la salariu fara card bancar

Urgent IFN: Credit pana la salariu fara card bancarCererile de card de Credit sunt simple, dar va trebui să îndeplinească unele cerințe financiare minime pentru a obține aprobat pentru cele mai bune oferte de card de credit. Aflați cum să se aplice pentru un credit on-line și ce să se aștepte după ce faceți clic pe Trimite.
Un card de credit este ca un cuțit foarte ascuțit: poate fi o unealtă neprețuită sau o armă periculoasă.

Folosit în mod responsabil, un card de credit poate face mai ușor pentru a gestiona fluxul de numerar lunar și urmăriți cheltuielile. Datorită perioadelor de grație de card de credit, folosind un card de credit poate fi complet gratuit dacă plătiți înapoi toate taxele în fiecare lună. Și ca un bonus, unele carduri de credit plăti în numerar înapoi sau alte recompense.

Dacă ești un adult cu un loc de muncă stabil și o înregistrare a plăților la timp pentru împrumuturile studențești sau pentru împrumuturile auto, nu ar trebui să ai o problemă cu obținerea unui card de credit. Aflați cum să se aplice pentru un card de credit on-line și ce să se aștepte la o aplicație card de credit.

Cerințe de bază pentru obținerea unui card de credit

Cerințe de bază pentru obținerea unui card de creditSă aibă cel puțin 21 de ani sau 18 ani, fie cu permisiunea părintelui, fie cu o sursă de venit verificabilă
CARD Act din 2009 este conceput pentru a preveni băncile de la anumite practici periculoase, cum ar fi comercializarea de produse de credit pentru adulți tineri, fără venit pentru a rambursa obligațiile lor. Dacă aveți sub 21 de ani, puteți obține în continuare un card de credit, dar este posibil să aveți nevoie pentru a oferi documentație care dovedește că aveți propria sursă de venit—sau permisiunea unui părinte.

Au un număr de securitate socială
În general, veți avea nevoie de un număr de securitate socială pentru a stabili o istorie de credit. Non-cetățenii fără un număr de securitate socială nu vor putea obține probabil un card de credit.

Au o sursă de venit

Aplicațiile cardului de Credit vă vor solicita întotdeauna venitul lunar estimat. Băncile nu vor împrumuta bani dacă nu aveți o modalitate de a rambursa datoria.

Nu trebuie să raportați toate veniturile, doar veniturile pe care doriți să fie considerate “disponibile” pentru a rambursa cardul de credit. Acest lucru nu este de a spune o bancă nu ar putea veni o zi după ce toate veniturile dacă nu reușesc să plătească, dar ar putea fi un lucru responsabil de a nu include veniturile alocate pentru alte lucruri (de exemplu, sprijin pentru copii) pe o cerere de card de credit.

Venitul dvs. raportat este unul dintre mai mulți factori o bancă va folosi pentru a decide dacă să aprobe cererea dumneavoastră și cât de mult de o limită de credit pentru a extinde. În cele mai multe cazuri, raportarea veniturilor este pe un sistem de onoare, dar banca ar putea cere dovada venitului (cum ar fi un ciot de plată sau W-2) în anumite situații.

Dacă sunteți un student cu normă întreagă, s-ar putea califica pentru un card de credit student, chiar dacă veți câștiga doar un pic de bani de la munca cu jumătate de normă.

Aplicați Acum

Aplicați AcumCardurile de credit negarantate necesită ca solicitanții să fi stabilit istoricul de credit. Cele mai multe carduri necesită scoruri de credit Bune de 700 sau mai mult, deși unele carduri concepute pentru credit echitabil, cum ar fi Indigo Platinum Mastercard, pot accepta solicitanți cu scoruri mai mici.

Unele dintre cele mai bune oferte pot necesita până la un minim de șapte ani ” bună istorie de credit, dar puteți obține, în general, un sentiment de tipul de scor de credit necesar înainte de a aplica la un anumit card de credit.

În general, cardurile de credit cu cerințe de aplicare mai indulgente vor avea comisioane mai mari și rate ale dobânzii. Veți dori să procedeze cu atenție, dar astfel de carduri pot fi încă o modalitate bună de a continua construirea istoricul de credit.

Dacă nu aveți încă o istorie de credit sau au credit foarte slab, va trebui să se uite într-un card de credit securizat. Un card de credit securizat necesită să faceți un depozit( de obicei între 200 și 1.000$) într-un cont bancar înainte de a putea deschide contul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here