Cum să investești bani-înregistrează-te acum

ce să investească atunci când băncile rata medie a dobânzii la depozitele merge la notorii zero, atunci când se adaugă inflația? Există o mulțime de oportunități, desigur, doar că trebuie mai întâi să înțeleagă și să stăpânească. Să facem o revizuire anuală a instrumentelor în acest caz: în ce să investim banii în ?

Hmm… ce să investești în 2019? Produsul în sine, în opinia mea, problema este secundară, Strategia în sine este importantă și gestionarea capitalului. Ca și în fiecare an, aș dori să vă arăt o imagine de ansamblu a produselor de investiții actuale, dar pe fondul situației de pe piața financiară. Acest lucru este important pentru toți cei care iau astfel de înregistrări o dată pe an, fără Ani de experiență și cunoștințe despre ce să investească bani.

Merită, de asemenea, să distingem unele concepte – adevărat

, în text scriu despre obligațiuni și depozite bancare, dar este mai mult o economie decât o investiție. Pe aceste produse, nu putem pierde pur și simplu, dar pentru aceasta avem oportunități limitate de profit. Este simplu, dar este mai bine să reamintim.

Avem acțiuni la bursă, acțiuni în cadrul investiției colective, Forex, ETF-uri, contracte futures, metale prețioase, produse structurate, proprietăți imobiliare… și depozite și obligațiuni, dar aceasta este o problemă controversată. Pentru aceste ultime nu este nici măcar despre ceea ce să investească bani, și în cazul în care să le investească, astfel încât doar pentru a se proteja de inflație.