cec bank

Am gasit 2 carduri de credit pentru tine

Un cont bancar vă permite să efectuați transferuri bancare și să primiți bani din plata pensiei sau anuității. Puteți efectua tranzacții bancare fără a părăsi casa, în orice moment al zilei și al nopții. Fără îndoială, contul face viața mai ușoară.

De ce depinde riscul de credit?

Mai mult de două treimi dintre oameni aleg o ipotecă prin comparație financiară Comperia.pl. decide cu privire la ipoteca în Zlotych. Aproximativ 15%. vizitatorii solicită un împrumut în euro, restul preferă să datoreze franci elvețieni și dolar. Grupul predominant de datorii în moneda nativă nu își dă seama că această opțiune nu este lipsită de risc. Cursul de conversie a datoriei poate fi ales: fie să-l setați în ziua semnării contractului de credit, fie în ziua convertirii obligatorii a monedei native în general.

Un grup relativ mai mic astăzi este reprezentat de persoanele care aleg credite în euro. Cei care iau un împrumut în moneda comună știu imediat ce este datoria lor. Pe baza exemplului de mai sus, este vorba despre o sumă de aproximativ 62 500 de euro. Și asta nu se va schimba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here