Calculator rate credite nebancare cu aprobare urgenta

Calculator rate credite nebancare 2020 cu aprobare urgentaÎn timpul recentei recesiuni, multe opțiuni tradiționale de finanțare pentru întreprinderile mici au secat. Chiar și atunci când economia a început să se redreseze, băncile au crescut împrumuturile către marile întreprinderi, reducând în același timp finanțarea firmelor mai mici.

Astăzi, șansele ca o mică afacere să primească un împrumut bancar sunt de aproximativ 50-50, potrivit unui studiu recent realizat de Pepperdine Private Capital Access Index și Dun & Bradstreet credibilitate corp.

Acest lucru a deschis uși pentru creditori alternative, care nu necesită proprietarii de afaceri să aibă un credit impecabil sau trece prin luni de birocrație. Aceștia privesc adesea dincolo de istoricul creditelor și iau în considerare alți indicatori ai sănătății întreprinderilor, precum tranzacțiile și veniturile.

Deși încă oferă doar o fracțiune din fondurile creditorilor tradiționali — câteva miliarde în comparație cu sute de miliarde — furnizorii financiari nebancari au crescut cu 100% față de anul trecut, potrivit lui Bill Phelan, președintele PayNet, o mică companie de rating de credit pentru afaceri.

Ar trebui să-ți golești 401(k) pentru a începe o afacere?Creditorii alternativi oferă turnarounds mai rapide și mai multă personalizare, dar ei vin, de asemenea, cu rate semnificativ mai mari ale dobânzilor. Și pentru că sumele de finanțare tind să fie mult mai mici decât cele oferite de băncile tradiționale — și pentru termeni mai scurți — poate duce la un ciclu nesfârșit de împrumuturi.

“Micii proprietari de afaceri trebuie să evalueze cu atenție opțiunile de creditare și să înțeleagă că nu toți creditorii sunt creați egali”, a declarat Mike Periu, consilierul pentru afaceri mici. “Debitorul trebuie să-și facă temele.”

Băncile nu vor împrumuta? Folosește-i pe tipii ăștia.

Creditorii alternativi se încadrează în trei categorii principale:

Credite de capital de lucru: credite pe termen scurt pentru nevoile de finanțare de zi cu zi. Ratele dobânzilor tind să fluctueze în funcție de durata termenului și de riscul de afaceri. Experții avertizează însă că rata anuală a procentului poate atinge 170%.

Manny Skevofilax de la Portal CFO Consulting a spus că dacă o companie are nevoie de fonduri temporare, prima întrebare este “de ce”?

“Trebuie să vă uitați la [opțiuni] înainte ca gemul să aibă loc”, a afirmat Skevofilax. “Dacă știi dinainte ce cauzează problemele din afacerea ta, ar atenua faptul că trebuie să ieși și să iei un împrumut.”

Skevofilax a declarat că seasonalitatea ar putea fi un motiv legitim, dar cu rate ridicate ale dobânzii, aceasta ar trebui să fie încă o ultimă soluție.

Ar trebui să-ți golești 401(k) pentru a începe o afacere?

Ar trebui să-ți golești 401(k) pentru a începe o afacere?Împrumuturi Peer-to-peer: piețe virtuale în care persoanele fizice sau societățile investesc în întreprinderi mici.

O platformă precum Clubul de creditare clasifică întreprinderile mici ” A “(risc scăzut) prin ” G ” (risc ridicat). Mulți investitori aleg să-și autoinvestească dolarii în afaceri cu cel mai mic risc.

Aceste opțiuni tind să fie transparente în ceea ce privește taxele și ratele dobânzilor, dar Mitchell D. Weiss, profesor adjunct de finanțe la Universitatea din Hartford, a declarat că debitorii trebuie să fie pe deplin conștienți de toți termenii și condițiile.

“Focus on the default and remediem clauzs,” advised Weiss. “Dacă ratezi o plată, ai ocazia să o remediezi?”

Avans de numerar comercial: proprietarii de afaceri împrumută în esență bani de la ei înșiși (de la venituri pe care le-au încă să primească) și să-l plătească înapoi în remitențe mici de zi cu zi, plus un onorariu fix. Companii precum Square le oferă comercianților care folosesc sistemele lor de plată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here