Bani imprumut fara garantii de la TBI Credit IFN

Bani imprumut fara garantii de la TBI Credit IFNTe gândești să aplici pentru un împrumut Personal? Dacă ați răspuns da, există unele lucruri pe care trebuie să știți înainte de a obține unul. Împrumut Personal este o modalitate solidă de a împrumuta între 1K-50K sau mai mult cu unii furnizori la o rată rezonabilă cu sume de plată lunare fixe. Am stricat procesul în 8 părți, așa că știi la ce să te aștepți.

Ce este un împrumut Personal?

Să începem cu o explicație de bază pentru acest tip de împrumut. Împrumuturile personale sunt bani împrumutați de la bănci tradiționale sau de la creditori online, care trebuie rambursați în plăți lunare. Perioada tipică de rambursare este cuprinsă între un an și cinci ani la rate cuprinse între 5% și 36% APR. Acest tip de împrumut este, de asemenea, cunoscut sub numele de “negarantate”, deoarece nu este susținută de garanții. Împrumuturile personale sunt diferite de cardurile de credit sau de alte tipuri de credite în câteva moduri. Creditele cu card de Credit vin, de obicei, cu APR mai mare și fluctuante, ceea ce duce la nici un Termeni de plată fixă.

Sfat: împrumuturile personale tipice au termeni fixi, dar există excepții. Prin urmare, dacă ați decis să mergeți cu un împrumut personal, căutați un acord la rată fixă.

1. Un împrumut personal ar trebui să fie o soluție pe termen scurt.

1. Un împrumut personal ar trebui să fie o soluție pe termen scurt.Împrumuturile personale pot fi o soluție utilă pentru a vă oferi banii de care aveți nevoie pentru a vă scoate din criza financiară sau de urgență. Ori de câte ori împrumutați bani de la bănci sau de la furnizori on-line vine cu o rată a dobânzii și mai mult termenii sunt mai mult plătiți pe partea de sus a ceea ce ați împrumutat. Prin urmare, aceasta ar trebui să fie o soluție pe termen scurt la nevoile dumneavoastră financiare.

Sfat: încercați întotdeauna să plătească împrumutul cât mai curând posibil pentru a evita ratele ridicate ale dobânzilor și de plată mai mult decât aveți nevoie pentru a.

2. Scorul tău de credit contează!

Scorul dvs. de credit este un număr magic care spune creditorilor unde stai. Dintr-o privire, ei pot decide dacă să vă împrumute bani sau vă rog să căutați în altă parte. Cu alte cuvinte, le spune cât de mult de un risc pe care îl reprezintă în ceea ce privește finanțarea. Scorurile de Credit sunt de la 300 la 850. Cu cât numărul tău e mai mare, cu atât creditorii se vor simți mai încrezători când îți vor împrumuta bani. În general, pentru a se califica pentru un împrumut personal veți avea nevoie de un scor de credit de 660+. De asemenea, suma de împrumut pe care le pot aproba pentru este dependent de scorul.

Sfat: este esențial să fie în stare bună atunci când luați un împrumut personal. Șansa ta de a obține unul, precum și suma de împrumut și termenii de plată sunt dependente de scorul dvs. de credit.

3. Venitul tău este un factor important.

În partea anterioară, am vorbit despre importanța punctajului dvs. de credit. Cu toate acestea, acesta nu este singurul factor decisiv pentru obținerea unui împrumut personal. Din moment ce nici o garanție nu poate fi utilizată de către furnizorii de credite în cazul în care nu plătiți, creditorii se bazează pe venitul dvs. pentru a decide cât de mult vă pot împrumuta și cât de mult vă puteți permite să plătească înapoi. Ca regulă generală, cu cât câștigi mai mult, cu atât îți permiți să împrumuți mai mult. În unele scenarii, creditorii nu vă vor lăsa să împrumutați dacă venitul dumneavoastră este sub o anumită sumă, chiar dacă scorul dvs. de credit este pe o parte mare.

4. Dobânzi și taxe.

4. Dobânzi și taxe.Este foarte important să se cunoască ratele dobânzilor și taxele înainte de semnarea unui contract. Ratele dobânzilor sunt un pic mai mari la împrumuturile negarantate, deoarece nu există nici o garanție implicată, cum ar fi casa ta, auto, RV sau o barcă.

Ratele tipice ale dobânzilor sunt între 5% și 36%. Așa cum am menționat anterior, scorul dvs. de credit și venitul sunt cei mai mari influenți. Atunci când luați un împrumut vă puteți aștepta, de asemenea, să plătească taxe în următoarele scenarii:

Taxă înainte de plată: unii furnizori de credite vă vor percepe o taxă dacă le plătească înapoi în întregime mai devreme decât acordul dvs. Termeni. Este foarte important să citiți amenda de imprimare și căutați furnizori care permit plata înapoi mai devreme.

Taxă de origine: unii furnizori de credite vă vor percepe pentru expanurile care au avut loc la emiterea unui împrumut. Aceste taxe pot fi pentru actele de împrumut și trăgând raportul de credit.

Taxa de întârziere: atâta timp cât vă păstrați plățile la zi-nu vă faceți griji cu privire la aceasta.

Taxe în avans: stai departe de creditori care necesită să plătească în avans înainte de a vă aproba pentru un împrumut și semnarea documentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here