Am nevoie de bani azi. Ce imprumut urgent pot sa fac?

Am nevoie de bani azi. Ce imprumut urgent pot sa fac?Vrei să faci niște bani în plus pe partea fără a lua pe un loc de muncă part-time sau fiind legat de un client? Vrei o fi capabil de a face bani în plus rapid?

Ai auzit de bani făcând idei cum ar fi pornirea unui blog sau începerea unei afaceri, dar aceste idei necesită timp. În timp ce acestea au un mare potențial pe termen lung pentru a câștiga bani în plus, uneori, aveți nevoie pentru a câștiga bani în plus rapid. Și poate fi greu să găsești idei unde poți face asta.

Poate ai o factură care trebuie plătită, sau cauți niște bani în plus destul de repede pentru a face o activitate distractivă. Indiferent de motiv, trebuie să vă amintiți că există modalități de a face bani rapid. Și dacă vă place bani rapid, Asigurați-vă că vă verificați ghidul nostru pentru Cum să obțineți bani liberi (da, potențial 1000$).

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de bani rapid, ar trebui să știi că nu este mare de bani. Aceste idei sunt reale, funcționează, dar nu te vor face milionar prin orice mijloace. Ei vă vor ajuta să închideți o mică diferență în bugetul dumneavoastră sau câștiga un pic în plus atunci când aveți nevoie de ea.

Puteți verifica, de asemenea, cele mai bune 10 aplicații noastre de luare de bani, dacă doriți acces mobil la a face bani!

1. Completați Sondaje Online

1. Completați Sondaje OnlineDacă aveți doar câteva minute, ați putea petrece completarea sondajelor online. Există mai multe site-uri care vă vor plăti pentru a face acest lucru și este foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să începi să răspunzi la întrebări. În mod normal, acestea sunt sondaje online de cercetare a pieței pentru mărci mari. Unele companii chiar te plătesc doar pentru instalarea unei aplicații sau pentru a juca un joc!

Unele dintre cele mai populare site-uri de studiu online includ:

Sondajul Drogat-câștiga bani și recompense pentru partajarea gândurile și opiniile. Faceți clic aici pentru a vă înscrie.
Sondaje Swagbucks-Swagbucks oferă acum o secțiune de sondaj și puteți obține 5 dolari doar pentru semnarea în sus.
Avanpostul de opinie câștigă bani pentru a completa sondaje.
Puncte Club – ia sondaje și de a lua puncte pe care le puteți răscumpăra. Ia un bonus de 5 dolari doar pentru semnarea cu acest link.
Ofertă specială pentru copiii de 18-24 de ani: PineCone oferă sondaje de plată unice de mare pentru doar grupul de vârstă. Uită-te aici.

2. Site-Uri De Testare

Testarea site-ului, în opinia mea, este una dintre cele mai amuzante moduri de a face bani decente rapid.

Proprietarii de site-uri Doresc de multe ori critici imparțiale de utilizare site-ul lor, care este în cazul în care testerii site-ul intră. Testerii site-ului vor naviga pe un site web și își vor înregistra gândurile cu privire la utilizabilitate și design. Ca tester ești plătit destul de bine pentru opinia ta!

Cu UserTesting.com puteți câștiga 10 dolari pentru testarea un site care ia doar aproximativ douăzeci de minute. Plățile sunt efectuate zilnic prin PayPal începând cu șapte zile după ce ați terminat prima misiune.

3. Dog Sit sau Baby Sit

3. Dog Sit sau Baby SitObservi ordinea operațiunilor de acolo? Hahah. Oricum, dacă aveți ceva timp (cum ar fi mai puțin de o oră), puteți semna până la câine sit sau baby sit pentru persoanele din apropierea ta.

Dacă ești un iubitor de animale de companie, a verifica afară Rover! E o aplicație care te conectează cu oamenii care caută dădace de câini, dădace de case, și chiar plimbăreți de câini. E foarte simplu să te înscrii și să te înscrii la concerte în zona ta!

Dacă aveți grijă de copii, verificați Sittercity. Te poți înscrie în câteva minute ca să fii dădacă în zona ta. Trebuie să faci o verificare a antecedentelor, dar asta e rapid și apoi poți începe să primești concerte prin apropiere. Unul dintre cele mai bune lucruri de făcut este să fie disponibile pentru nevoi de ultim moment – ei plătesc bine și pot lucra probabil în jurul programului dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here