Ai un activ rădăcină și ai nevoie de un credit?

Ai un activ rădăcină și ai nevoie de un credit?Dacă ai cerut credit pentru a-ți cumpăra casa sau biroul, de obicei ai bani în favoarea ta.

Cum?

 Desigur: în general, dacă îți vinzi proprietatea, vei primi mai mulți bani decât datorezi băncii. Unele instituții au devenit conștiente de această problemă cu datoriile bancare și văd că este fezabil să-ți folosești proprietatea ca rezervă pentru operațiuni de credit mai mari.

Unul dintre ei este RedCapital.cl, o platformă de finanțare financiară care evaluează compania dumneavoastră, costul real al activelor imobiliare și vă permite să obțineți finanțare cu acest sprijin, mai rapid și mai simplu decât într-o entitate bancară tradițională.

La ce se uită banca ta când ceri credit?

La ce se uită banca ta când ceri credit?Să ceri credit bancar azi nu e o sarcină ușoară. Va trebui să îndeplinească cerința după cerință pentru a câștiga încrederea entității și sfârșesc prin a da la tine. Dar care sunt aceste condiții? Există alternative de finanțare?.

Criza economică, printre alte vicisitudini, a adus cu ea închiderea robinetului de credite bancare. Companiile și persoanele fizice au avut un acces foarte dificil la finanțarea băncilor în acești ani și, deși există un flux mai activ în aceste concesiuni astăzi, acesta este încă insuficient. Companiile încă au nevoie de infuzie de capital pentru a dezvolta și genera locuri de muncă, iar persoanele care doresc să se angajeze sau au nevoie de lichiditate pentru proiectele lor personale continuă să se confrunte cu bariere în calea lor.

Cerințe privind finanțarea bancară

Cerințe privind finanțarea bancarăExistă multe alternative de finanțare, dar multe încă recurg la metoda tradițională, care necesită un șir greu de proceduri fără prea multă garanție. Întoarceți-vă la bancă și solicitați credite; apoi banca vă studiază cheltuielile și veniturile și verifică dacă vă poate acorda sau nu acest împrumut și, dacă este posibil, în ce condiții.

Banca va studia salarii, stabilitatea locului de muncă, bunurile tale, familia ta situație, dacă numele tău este pe o listă de debitori, sau dacă aveți deja credite acordate, deoarece acestea nu pot depăși 35% sau 45% din venituri, în funcție de salariu. Toate aceste variabile sunt analizate și luate în considerare. Dacă, de exemplu, un cuplu cu un venit lunar de 3.000 € (între cele două), cu un contract fix timp de cinci ani, fără taxe și cu aproximativ 26.000 € în contul lor de economii, vrea să ceară un credit pentru a cumpăra o casă, cu aceste cerințe pare să aibă totul în favoarea lor. Cu toate acestea, ar fi mai normal ca banca să închidă ușa de finanțare, din neîncredere.

Când îți pot da o ipotecă? De la Fintonic, Consiliul trebuie să economisească bani înainte de a solicita orice tip de împrumut, fie că este vorba de o bancă sau de un alt tip de instituție financiară. Nu numai pentru că aduce solvabilitate tranzacției, entitatea va fi, de asemenea, mai receptivă și dobânda plătibilă va fi redusă. Dacă cumperi o casă cu 150 000 de euro și dai 50.000, valoarea creditului tău va fi în jur de 100.000 de euro, așa că vei economisi dobânda celorlalți 50.000.

Fintonic a întocmit o listă a tuturor aspectelor care trebuie luate în considerare atunci când se solicită un credit sau în ce circumstanțe ar trebui să știți că nu vi se va acorda.

Niciodată peste 40% din salariul tău

Majoritatea instituțiilor nu vă vor acorda credit dacă scrisoarea pe care va trebui să o plătiți lunar depășește acest procent din salariu. Dar nu este recomandat, mai mult, din mai multe motive. Țineți minte că dacă începeți luna aproape jumătate din ceea ce încărcați este plecat și trebuie să continue să plătească cheltuieli cum ar fi electricitate, apă, alimente, benzină, etc.; toți banii vor dispărea fără a fi în măsură să vă dea un singur capriciu. Pentru a evita neplăcerile, puteți aranja bugetul lunar cu aplicația Fintonic și să verificați cât de departe puteți merge cu adevărat.

Stai departe de mai multe credite. Chiar dacă credeți că puteți face, dacă aveți deja un credit pentru că ai cumpărat o mașină, poate că nu este cel mai bun timp pentru a aplica pentru un alt. În entitatea în sine s-ar putea să nu vi se permită, dar în plus, veți adăuga cheltuieli fixe în contul dvs.

Vezi alte articole:

Verifică-ți contractul

După reforma muncii, concedierea este mult mai ușoară, dar chiar și așa, dacă nu aveți un contract fix care oferă anumite garanții la bancă și tine, mai bine nu intra în datorii.

Verifică dobânda. La început veți plăti mai multe dobânzi decât capital, mai ales în cazul unui credit ipotecar. Va trebui să faci un diferențial redus, și e adevărat că sunt destul de mici azi, așa că, în acest sens, te uiți la un moment bun.

Amortizare. Aceasta este, dacă economisiți o sumă, o puteți contribui la bancă, reducându-vă datoria și dobânda plătibilă. Acest lucru trebuie specificat în condițiile de creditare.

O altă alternativă: Fintonic oferă împrumuturi personale utilizatorilor săi din octombrie anul trecut. Este prima platformă din întreaga lume care, de la un dispozitiv mobil, aduce clienții care au nevoie de un împrumut și furnizori financiari în contact. Trebuie doar să-l angajeze cu câteva clicuri de la telefonul său mobil și că este. Nu trebuie să completezi hârtii și să te duci la o mie de birouri, ceea ce e un proces mult mai simplu și mai rapid.

Verificați fiecare dintre punctele entitatea este de gând să ceară și să facă propriile calcule, atunci puteți merge pentru credit pentru sigur. Cu aplicația Fintonic, puteți pune conturile în ordine și le-au gata pentru a vizualiza în orice moment de la Smartphone-ul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here