Top 10 Filme de Craciun pe care trebuie sa le vezi in 2019!

Top 10 Filme de Crăciun pentru a viziona în 2017!Crăciunul este cea mai populară sărbătoare a anului și îi așteaptă atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Nu este nimic mai plăcut decât să mergi într-o noapte cu cei dragi într-o casă frumoasă și caldă, de la ploaia liniștită și lumânările din pomul de Crăciun, vizionarea unui film bun, tema sezonului. a compilat o listă de cele mai frumoase filme pentru a vedea acest Crăciun!

  1. Este Crăciunul Lui Charlie Brown.

Crăciunul e mult mai distractiv când ești cu Charlie Brown și snappy. 1965 desene animate care rămân în duș întotdeauna, chiar și acum, după mulți ani de eliberare. Urmăriți unul dintre cele mai bune filme de Crăciun (înregistrarea 8.4 pe Imdb).

  1. Coșmar Înainte De Crăciun

Coșmar Înainte De CrăciunFilmul, care a fost creat în 1993, conform scenariului lui Tim Burton, desene animate, comedie de stil unul dintre cei mai faimoși regizori și scriitori de la Hollywood. Jack Skellington, proprietarul Halloween-ului, descoperă că există un oraș al Crăciunului într-un loc care încearcă să ofere zilele orașului, sau o vacanță rezidenților. Încercările sale creează confuzie, dar rămâne de descoperit dacă poate aduce Crăciunul în orașul Halloween. Filmul se bucură de recenzii favorabile și a marcat 8 pe Imdb.

  1. Povestea De Crăciun

Această comedie despre (lansată în 1983)a ajuns în vârf, un băiat Ralph încercând să convingă pe toată lumea (părinți, profesori și ei înșiși ca Crăciun) toy gun este cadoul perfect pe care îl vrea sub pomul de Crăciun. Rămâne de văzut dacă fiul tău este atât de convingător, sau doar râde la toate prostiile lui. Clasificarea foliei în Imdb cu nota 8.

  1. Carol

CarolO aventură animată 3D în care Jim Kerry este personajul principal al Scrooge, puteți respira în timp ce călătoriți în vacanță. Realizat în 2009, acest nou film, bazat pe faimoasa carte a lui Charles Dickens, este foarte de succes, în special compoziția actorului principal al lui Gary Oldman, Colin FERT, sau Bob Hoskins. Un film care primește feedback pozitiv.

  1. Festivalul Național Al Lanternelor

Râsul este componenta perfectă pentru o seară festivă, așa că bucură-te de priveliștea vulgară a comediei cu Chevy Chase și Beverly D ‘ Angelo. Ca de obicei ?????????? poți face opusul, dar cu un zâmbet pe buze.

  1. Cum a furat Grinch Crăciun?

Zach n-a fost niciodată mai drăguț și mai zâmbitor decât în comedia asta de familie, ideală pentru Crăciun. Jim Kerry retrăiește asta? Distrează-te cu Crăciunul, în cel mai bun caz, vizionarea acestui film.

  1. White Christmas

Un cinema atemporal, o comedie muzicală care îți va înveseli sufletul și îți va oferi noaptea perfectă de petrecere. Bing Crosby într-una din lucrările sale de atelier. Veți avea o aventură în care dansul, cântatul și bunătatea se împletesc perfect cu atmosfera Galei de Crăciun.

Opt. Christmas with sick

Nu toată lumea iubește sărbătorile sau doar. Trio-ul Tim Allen, dan Irosh și Jamie Lee Curtis sunt într-o comedie plină de răsturnări de situație, scene amuzante. Distreaza-te cu acest film atemporal.

  1. Carol

Unul dintre cele mai bune concerte din romanul lui Charles Dickens (realizat în 1951), acest film are un aspect atractiv, o astfel de poveste faimoasă. Înregistrările de la 8.1 la Imdb, se vor simți în acest film festiv mult mai aproape de duș.

  1. Acest Crăciun.

Fiecare Crăciun e diferit, după cum se pare, e Crăciunul! Comedie despre familie, obiceiurile noastre și cât de important este să-și petreacă vacanța de iarnă cu familia.

Cu ocazia acestei petreceri frumoase, vrea un Crăciun fabulos cu multă zăpadă pe stradă și căldura în case și inimi! Bucurați-vă de Crăciun cu cei dragi!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here