Restructurarea împrumutului-ce este de făcut pentru a facilita rambursarea împrumuturilor?

Restructurarea împrumutului-ce este de făcut pentru a facilita rambursarea împrumuturilor?Obligațiile noastre financiare-împrumuturi, împrumuturi, Servicii, carduri de credit și limite de cont-pot deveni în cele din urmă dificile pentru rambursarea regulată. Atunci am putea da peste o procedură numită restructurarea împrumutului. Sunete misterioase? Acum, dacă vă întrebați ce restructurare a împrumutului, este cu siguranță necesar pentru a citi articolul nostru. Bun venit la citit!

Restructurarea împrumutului. Ce este acest proces și ce pot obține pe el?

Viața ne aduce situații neașteptate, și pentru a face față acestora poate avea un impact imens asupra bugetului familiei noastre și a daunelor noastre de lichiditate. Amintiți-vă că orice contribuție neplătită duce la mai mulți bani rămași în gospodărie, dar, din păcate, este doar un calm aparent. În luna următoare trebuie deja să plătim două contribuții, precum și dobânda suplimentară pentru perioada de întârziere. Cheltuielile cresc în loc de scădere, iar rambursarea împrumutului devine din ce în ce mai dificilă. Cu toate acestea, pentru a evita astfel de probleme și pentru a continua să ne îndeplinim obligațiile, ne putem referi la diferite soluții. Una dintre ele este restructurarea împrumutului. Pentru a ajusta termenii de rambursare a împrumuturilor pe care le luăm, putem alege din mai multe soluții. Ce este restructurarea creditelor și în ce forme are loc aceasta?

Concediul de împrumut-în practică, procedura care de facto înseamnă o restructurare a împrumutului este cel mai adesea utilizată. O bancă sau o instituție financiară ne permite să facem acest lucru pe termen scurt– de obicei una până la trei luni-în care nu trebuie plătite contribuții, dar dobânda la datoria noastră este încă angajată. Ca și posibilitatea, ca și ultima dată,Restructurarea împrumutului. Ce este acest proces și ce pot obține pe el? durata unor astfel de vacanțe de credit depinde de mulți factori, printre care urmează cea mai importantă evaluare a situației noastre financiare, a bonității și a raportului din BIK. Care este diferența de vacanță de credit pe care ne aranjăm fără a plăti contribuții de la cei care dau consimțământul băncii? Mai ales lipsa unui proces de colectare a datoriilor. Dacă banca ne cunoaște intențiile, a fost de acord și pentru aceasta au fost pregătite documentele corespunzătoare – nu vom fi taxați cu penalități și nu vom primi apeluri de la executare silită. Prin urmare, merită să convenim asupra acestei chestiuni cu banca și să nu lucrăm la discreția sa. Mai ales că, de obicei, după trei plăți restante consecutive rezilierea contractului de împrumut are loc și întreaga sumă împrumutată trebuie să fie acordată imediat – este cu siguranță cea mai proastă soluție posibilă.

Extinderea perioadei de rambursare este, de asemenea, o opțiune uzuală în cazul în care perioada de timp pentru rambursarea datoriilor noastre. Cu cât această perioadă este mai lungă, cu atât contribuția este mai mică și, prin urmare, mai ușor de suportat. Adesea, clienții nu acceptă o restructurare a unei ipoteci în această formă, deoarece, în acest caz, ratele mai ridicate ale dobânzii sunt suportate pentru perioade de finanțare mai lungi. Cu toate acestea, ar trebui să ne punem întrebarea: preferăm să plătim plăți lunare mai mici și să respirăm financiar, chiar dacă costul împrumutului este mai mare, care, de asemenea, caută cu disperare fonduri în fiecare lună pentru rambursarea următoarei contribuții?

Consolidarea împrumuturilor existente-atunci când avem mai multe obligații și devine din ce în ce mai dificil pentru noi să le rambursăm, 

merită să ne gândim la consolidare. Banca sau compania de credit cu care vom depune cerere pentru dumneavoastră va plăti împrumuturile noastre și suma primită va fi împărțită în cât mai multe luni posibil. Restructurarea împrumutului se realizează în principal prin creșterea scadenței – cu cât este mai mare, cu atât este mai mică contribuția, ceea ce, desigur, permite o plată mai ușoară.Consolidarea împrumuturilor existente-atunci când avem mai multe obligații și devine din ce în ce mai dificil pentru noi să le rambursăm, 

Transferul unui împrumut este o opțiune riscantă, dar poate aduce rezultatele dorite: dacă vom schimba moneda împrumutului într-o monedă în care există în prezent o rată mică a dobânzii, vom obține mai puțin interes. Din păcate, cursurile de schimb sunt supuse unor fluctuații puternice, astfel încât întreaga operațiune ar putea eșua. Opțiunea există, dar este rar utilizată pe piața financiară pentru o lungă perioadă de timp. Un ecou atât de mare a fost situația ipotecilor în franci elvețieni pe care băncile și alte instituții financiare nu sunt dispuse să le acorde împrumuturi în valută. Restructurarea împrumutului în această formă este, prin urmare, suspendată pentru o perioadă de timp.

Restructurarea ipotecii

O emisiune separată este restructurarea unei ipoteci, cunoscută și sub numele de refinanțare ipotecară. În mod normal, în cazul în care zaciągamy împrumuturi pentru achiziționarea unui apartament sau construirea unei case, negociem cu banca cea mai bună tranzacție posibilă. Termenii angajamentului nostru-rata dobânzii, marja, comisionul, valoarea contribuției noastre proprii și alte plăți-depind de bonitatea și evaluarea riscului de credit.

Un analist bancar analizează veniturile și cheltuielile noastre, evaluează starea finanțelor noastre, precum și aspecte precum vârsta, starea civilă, educația, ocupația și perspectivele de dezvoltare. Deci, dacă avem un împrumut ca un deget, o fată tânără care lucrează pe baza unui contract, și după cinci ani suntem deja căsătoriți, valabil pentru un contract pe termen nelimitat într-o companie mare, cu o poziție de piață stabilită, și merităm mai mult, atunci poate că avem motive să Petiționăm pentru un credit mai bun, mai ieftin, mai bun. Situația se poate schimba, de asemenea-poate că am devenit beneficiari ai moștenirii sau sorții ne-a favorizat în timpul loteriei și ne putem lăuda cu asigurarea banilor sub formă de depozite. Fiecare dintre aceste situații poate influența noile decizii de creditare ale Băncii. Restructurarea unei ipoteci nu se referă la cele mai simple operațiuni, dar nu imposibil. Deci, ce este o refinanțare ipotecară?

Dacă găsim o ofertă atractivă-de exemplu, cu o rată a dobânzii mai mică, o marjă mai mică și nu 30, ci 35 de ani și finanțarea noii bănci, ne plătim ipoteca cu Banca „veche”, și luăm în același timp un nou împrumut și îl plătim înapoi la noile condiții, mai favorabile. O astfel de restructurare a ipotecii poate diminua în mod semnificativ bugetul gospodăriei, deoarece cu cât finanțarea totală este mai mică și cu cât durata este mai lungă, cu atât contribuția lunară este mai mică. Este important ca refinanțarea unei ipoteci să se poată realiza de mai multe ori, dacă, desigur, găsim o opțiune de finanțare rentabilă și competitivă.

Este foarte important să acordăm atenție termenilor noului Acord de împrumut.

Adesea se dovedește că este mult mai bine în exterior, dar o ipotecă este un produs multidimensional în care costul final este influențat de mulți factori. Pentru o astfel de finanțare pe termen lung, merită recalculată costul total al împrumutului pentru perioada de finanțare de treizeci de ani și treizeci de ani. Cea mai frecventă greșeală a debitorilor este impresia greșită că prelungirea perioadei de rambursare cu 5 ani va conduce la o reducere semnificativă a ratelor. Desigur, va fi mai mic, dar este posibil ca doar câteva zeci de aur. În schimb, valoarea ratei dobânzii crește incomparabil din cauza celei mai lungi perioade de rambursare posibile. Dacă, până la urmă, nu vorbim despre economii de câteva sute de ruble, ci doar despre o sumă mai mare pe care trebuie să o dați băncii, atunci poate că ar trebui să căutați o altă propunere.  Fără îndoială, dacă ne uităm la restructurarea ipotecii, cea mai favorabilă schimbare este o reducere a marjei Băncii. Vă reamintesc că rata finală a dobânzii ipotecii constă din două lucruri: câștigurile specificate și WIBOR-Y, adică rata dobânzii interbancare, care este variabilă. În această situație de piață, dacă Consiliul de politică monetară scade ratele dobânzilor, valoarea contribuțiilor noastre va scădea, de asemenea. Dacă opusul este cazul și sunteți predispus la o creștere a ratelor va fi, de asemenea, mai mare. Cu toate acestea, marja băncii este neschimbată. O discutați cu un cost scăzut și, astfel, garanția că vom obține o ofertă mai bună decât concurența.

Restructurarea unei ipoteci este un proces îndelungat, dar amintiți-vă că este benefic pentru anii următori. Prin urmare, ar trebui, de asemenea, să acordăm atenție detaliilor pe care le putem discuta în cadrul noului acord, cum ar fi lipsa unei comisii pentru o posibilă rambursare anticipată sau atașamente gratuite la contract care ar putea afecta chiar o modificare a perioadei de plată. Ipoteca va fi rambursată atât timp cât trebuie să protejăm cât mai mult posibil de schimbările care pot avea loc în viețile noastre. Restructurarea ipotecii este o bună oportunitate pentru acest lucru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here