InvestTalk-investiții în piața de valori, planificarea financiară, planificarea pensiilor, gestionarea banilor podcast

InvestTalk-investiții în piața de valori, planificarea financiară, planificarea pensiilor, gestionarea banilor podcastÎn economia globală în continuă schimbare de astăzi, înțelegerea opțiunilor de investiții poate fi o sarcină descurajatoare, consumatoare de timp. Cu toate opiniile și zvonurile care pot bombarda investitorii, educația este o componentă cheie a succesului. De aceea din ce în ce mai mulți investitori pricepuți se îndreaptă către InvestTalk.

InvestTalk este o zi de program care se uită la noi și de investiții relevante subiecte, fiecare zi a săptămânii, și răspunde la întrebări cu privire financiare și de planificare de pensionare, de gestionare a banilor precum și considerații generale privind piața de capital, cu consilier financiar.

Ce vrei să știi? Trebuie remarcat faptul că ratele dobânzilor sunt stabilite la 1,2% pe zi. În plus, IFN Extra Finance JSC nu plătește nicio comision pentru un credit privat foarte simplu. În principiu, nu există alte costuri decât dobânda.

Împrumutul poate fi rambursat și mai rapid până la data scadenței, fără costuri suplimentare, 

Împrumutul poate fi rambursat și mai rapid până la data scadenței, fără costuri suplimentare, Cum ar fi taxele de rambursare preconizate. Cu alte cuvinte, compania are 0 Comisioane, iar aici avem un avantaj de la IFNs față de bănci: fără comisioane.

Deci, dacă ai întârziat în trecut pentru a plăti prețurile altor companii, și care a fost inclus în baza de date a Biroului de Credit, aveți încă o șansă de a împrumuta o sumă urgentă de 2.000 dolari prin linia de credit Extra Simple”. Extragem aceste informații direct de pe pagina oficială a NFI, unde se afirmă că nu se fac verificări într-o bază de date pentru a aproba o cerere de credit.

Returnarea banilor, precum și primirea acestora, nu necesită o excursie la sediul central. Împrumutul este rambursat integral într-o singură tranșă, împreună cu dobânda acumulată până la data scadenței. De fapt, vorbim despre o plată care vă va permite să vă plătiți toate datoriile.

Prin urmare, am înregistrat un credit online numit Extra simple, oferit de IFN Extra Finance JSC, o companie înregistrată la Banca Națională a României ca creditor autorizat.

Când fe în toate celelalte, nici o bancă, instituție financiară, dobânda este mare, compensează, dar așteptarea scurtă pentru primirea de bani, nu există comisioane, și, desigur, faptul că este acceptat și plătitorii răi.

Mai exact, un împrumut online rapid, care poate pune capăt crizei financiare la un anumit preț (reprezentat de dobândă), este un împrumut foarte simplu. 

Dar asigurați-vă că data scadenței a banilor necesari pentru a rambursa datoria 

Dar asigurați-vă că data scadenței a banilor necesari pentru a rambursa datoria Că totul merge așa cum ați planificat, și încă mai aveți sprijinul IFN Extra Finance bucurându-se de ea.Ai nevoie de bani pentru a rezolva o problemă personală sau pentru a cumpăra ceva care nu transportă reptile? Utilizați un credit on-line pentru a evita timpul de așteptare pentru fișierul dvs. pentru a fi aprobat.

IFN Extra Finance este o societate creată în 2009, care, într-un cadru juridic, oferă credite nebancare pentru nevoile personale. Deși această companie este specializată în credite ipotecare, recent în domeniul său de servicii și împrumut rapid fără garanții, care este acordat printr-o simplă cerere online.

Merită atenția noastră, așa că vom continua să-l analizeze pentru a vedea exact cum pot fi luate și ce condiții trebuie să fie îndeplinite de către oricine care are nevoie de bani și care este de gândire de a aplica la IFN Extra Finance.Extra simplu Credit, pentru că este un Împrumut fără garanții nevoie.Pentru suma de 200 de lire sterline, și până la 2.000 de lei, cer o copie a ID-ului pentru identificare, și o copie a extrasului de cont pentru NFIS capabil să-l verifice dacă aveți un venit constant și să trimită banii dacă sunteți de acord. În special, aveți nevoie doar de 2 acte trimise on-line prin intermediul interfeței de aplicare.

Suma este suficientă pentru a plăti o datorie veche sau o factură scumpă la electricitate

Chiar și documentele necesare nu sunt numeroase, astfel încât simplu Extra poate fi considerat pe bună dreptate ca un „credit numai cu buletinul de vot”.

Perioada minimă de rambursare este de cinci zile, în timp ce perioada de rambursare este de treizeci de zile. În toate cazurile, perioada de rambursare a acestora pe baza propriilor calcule alese. Se recomandă să nu se întârzie o zi, deoarece, dacă se întâmplă acest lucru, compania îi penalizează cu o rată a dobânzii de 2% pe zi, ceea ce duce la un cost ridicat al datoriei, dar poate că nu.

Nu numai dobânda penală care ar trebui să o facă, nu prea târziu cu plata lor, și, de asemenea, faptul că, dacă aveți datorii pe o perioadă lungă, instituția financiară nebancară, în cazul IFN Extra Finance, aveți dreptul de a face apel la curte pentru recuperarea datoriei.Condițiile minime pentru aprobarea fiecărui fișier pentru un credit online suplimentar sunt următoarele: vârsta minimă de 18 ani, dovada unui venit constant și dovada unui cont bancar.

Dacă aceste condiții minime sunt îndeplinite, instituția se va deplasa într-un termen foarte scurt pentru un transfer eficient de fonduri. Prin urmare, uneori este posibil să le obțineți în decurs de câteva ore de la aplicare.

Un lucru care ar putea beneficia de o gamă largă de potențiali clienți este faptul că veniturile din diferite surse sunt acceptate, cu condiția ca acestea să fie coerente. Nu trebuie să te implici sau să te retragi pentru a fi acceptat. În plus, NFI nu impune un venit minim lunar, care ar putea fi considerat un avantaj.

Vorbind de aplicații, se face on-line. În special, accesul la site-ul web legat de împrumutul extra simplu, alegeți suma, durata, adăugați copii scanate ale celor 2 documente necesare și… împrumut. Tot ce trebuie să faceți este să așteptați confirmarea autorizației, dacă totul a fost în ordine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here